Το πρώτο δίγλωσσο free magazine της Χίου είναι γεγονός-Η πρώτη συνέντευξη των δημιουργών του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Στο φιλόξενο Περιβόλι στον Κάμπο η ηλεκτρονική μας εφημερίδα Chiosin.gr συνάντησε τους δημιουργούς του free magazine ΧΙΟΣ. Με μεράκι και ατελείωτα ξενύχτια κατάφεραν να δημιουργήσουν το πρώτο free magazine στη Χίο.

Οι δημιουργοί του free magazine ΧΙΟΣ είναι 3 νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι που σκοπό έχουν να αναδείξουν την κουλτούρα, τα τοπόσημα, την ιστορία και τις ομορφιές του νησιού της Χίου.  Ο Παναγιώτης Κλούβας αρχιτέκτονας που ανέλαβε το γραφιστικο κομμάτι του περιοδικού. Η Μαρία Γεωργιτση απόφοιτος της Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Αιγαίου που  ήταν υπεύθυνη για τη σύνταξη των κειμένων του περιοδικού και η Ρίτα Ντούλη  φωτογράφος που συνέλλεξε το φωτογραφικό υλικό του. Στόχος τους το περιοδικό να κυκλοφορεί κάθε καλοκαίρι  με διαφορετική θεματολογία. Το φετινό τεύχος που ήδη κυκλοφορεί από τις 29 Ιουλίου έχει θέμα ιστορικό εν όψει των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση και τουριστικό. Διανέμεται και θα διανέμεται δωρεάν σε επιλεγμένα κεντρικά σημεία του νησιού μας αλλά και εκτός αυτού διότι σκοπός είναι να παρακινηθούν οι επισκέπτες και να δουν από κοντά το υπέροχο νησί της Χίου.
Η Χίος είναι ο τόπος της δικής τους συνάντησης εφόσον ζουν και εργάζονται  σε διαφορετικά σημεία ο καθένας . Είναι ο τόπος των αναμνήσεων τους και αυτό που θέλουν είναι το περιοδικό αυτό να μείνει σαν ανάμνηση στη βιβλιοθήκη όσων το επιλέξουν και το πάρουν. Μια ανάμνηση από αυτόν τον ανεξερεύνητο και ποικιλόμορφο τόπο.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ευχαριστούμε το Περιβόλι στον Κάμπο για την πραγματοποίηση του ρεπορτάζ

 Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: