Καταγγελία:35’ δίχως γιατρό και κάνουν την πάπια, η Σέντα λάμπει δίχως προβολείς & τα μαιλ αναπάντητα για 10 μέρες

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΕκ μέρους του Δ.Σ. του ΑΣΛΣ Η ΈΝΩΣΗ σας αποστέλλω την παρακάτω ανακοίνωση -καταγγελία:

“Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις ομάδες του Β’ Τοπικού Χίου;
Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της διοίκησης του ΑΣΛΣ Η ΈΝΩΣΗ να υπάρξει αλλαγή ώρας διεξαγωγής στον εξ ‘αναβολής αγώνα με τον Πανοινούσιο στις Οινούσσες (Τετάρτη, 1/2/23, στις 3μμ!!!) – μια που δεν τίθεται αλλαγή ημερομηνίας, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να υποψιαζόμαστε “μεθοδεύσεις” που λειτουργούν σε βάρος της ομάδας μας.
Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε καθυστέρηση έναρξης αγώνα ώστε να διευκολυνθεί η ομάδα του Λαίλαπα δίχως καν να ενημερωθούμε ή να ερωτηθούμε, τυπικά, στο Σέντα, την έδρα μας, που ως γνωστόν καμία αρχή δεν τοποθέτησε ποτέ προβολείς ..γιατί λάμπει από μόνο του..!
Οι παράγοντες του Πανοινουσιου, χρονοτριβώντας στις μεταξύ μας συζητήσεις για αλλαγή έστω της ώρας του εξ αναβολής αγώνα, είχαν ήδη κανονίσει με κάθε λεπτομέρεια τόσο τις διευκολύνσεις, άδειες, ρεπό όσο και τις αποζημιώσεις των ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν το ρόστερ της ομάδας.
Στην Ένωση, οι εργαζόμενοι ποδοσφαιριστές πρέπει να χάσουν το μεροκάματο και οι μαθητές το σχολείο τους. Ποδοσφαιριστές που δεν αμείβονται και παίζουν στην κυριολεξία για τη φανέλα.
Αλλά αυτό δε δείχνει να ενδιαφέρει ούτε την ΕΠΣ Χίου ούτε κανέναν άλλον.
Αντ’ αυτού, μπορούμε να κάνουμε “ζέσταμα” στην παραλία της Λαγκάδας περιμένοντας το καραβάκι για Οινούσσες..!!
Στο μεταξύ, η ΕΠΣΧ έχει λάβει email εδώ και 10 μέρες για να βρεθεί λύση αλλά κανείς δεν απάντησε ποτέ.
Η ανοχή μας σε παρατυπίες και αβλεψιες όπου δεν υπήρξαν συνέπειες (π.χ. απουσία γιατρού για 35′ σε αγώνα που έπρεπε να “χαθεί στα χαρτιά ” αλλά δεν.., υπήρχε και υπάρχει μόνο λόγω καλής προαίρεσης.
Η υπομονή μας όμως άρχισε να λιγοστεύει.
Το Δ.Σ
Παππάς-Βαφιάς Παναγιώτης 

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών Π.Θ. MSc
22710 81627

 

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon