Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος πολίτη

Eξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος πολίτη στη Λήμνο

Ταυτοποιήθηκαν 34χρονη αλλοδαπή και 55χρονη ημεδαπή για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας Λήμνου, περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε προ διμήνου περίπου σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, στη Λήμνο.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση, 34χρονη αλλοδαπή και 55χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων προέβη σε ανάρτηση στο διαδίκτυο, αγγελίας πώλησης μηχανήματος έργων, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθή.

Ακολούθως, ο δράστης ερχόμενος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 30χρονο, υποψήφιο αγοραστή, κατάφερε να τον πείσει, εξαπατώντας τον, να καταθέσει σε συγκεκριμένο λογαριασμό το χρηματικό ποσό των -1.500- ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών διακριβώθηκε ότι, η τηλεφωνική επικοινωνία με τον 30χρονο πραγματοποιήθηκε από τηλεφωνική σύνδεση της 34χρονης, ενώ ο λογαριασμός όπου κατατέθηκε το παραπάνω χρηματικό ποσό, ανήκει στην 55χρονη.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας.

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: