Στην τελική ευθεία με Ναύαρχο, ‘αντάρτες’, πλειάδα γυναικών & στο βάθος ο…

Στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές και όλο και περισσότερο φουντώνουν τα σενάρια για το πρώτο κόμμα στη Χίο που αναμένεται να είναι η  Νέα Δημοκρατία. Μπορεί σε προηγούμενη μας ανάρτηση να αναφέραμε ονόματα που παίζουν δυνατά ωστόσο δεν είναι μόνο αυτά. Από τα φαβορί παραμένει ο Mr 4.269  του 2015 Σταύρος Μιχαηλίδης. Δοκιμασμένος και πολυσυλλεκτικός οι πιθανότητες έπειτα από την πρόσφατη συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι αρκετά μεγάλες.Αουτσάιντερ αλλά ακούγεται έντονα είναι και ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς που έχει έτοιμη μαγιά από τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές. 
Εντύπωση προκαλεί πως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και από τα ονόματα που ακούγονται είχε επαφές με κόμμα που πιάνει δεν πιάνει την Βουλή και στην περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία δεν πιάσει αυτοδυναμία να παίξει ρυθμιστικό ρόλο ίσως και στη συγκυβέρνηση και φέρεται να ζήτησε να είναι υποψήφιος στη Χίο.
Παράλληλα στον τομέα γυναικών πολλές γυναίκες που πήγαν καλά τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές τους έχει ζητηθεί από τα τα κεντρικά να προσκομίσουν τα βιογραφικά τους στο κόμμα της ΝΔ.
Κοντός ψαλμός αλληλούια για την τελική τετράδα
Please follow and like us:
fb-share-icon