Επιτέλους παρα-δώστε τη ΒΙΑΛ: Περιμένουμε να πειθαρχήσετε στις δικαστικές αποφάσεις


Την Παρασκευή 4.10 19. Επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Κυτ της ΒΙΑΛ, ο χωρικός αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μανδαλας μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας Χαλκειους Βασίλη Βιγκα κ το μέλος του τοπικού Συμβουλίου Ελένη Κουτσουραδη, υπεύθυνη στον τομέα καθαριότητος του χωριού. Δεν μας επετράπη η είσοδος, λόγω του ότι δεν είχαμε κλείσει επίσημο ραντεβού… στην είσοδο της ΒΙΑΛ μας συνάντησε ο εκτελών χρέη Διοικητού κ. Φουρναρακης… μιας κ η διοικητήρια της ΒΙΑΛ απουσίαζε…
Αφορμή της επισκέψεως μας ήταν η επικείμενη κακοκαιρία κ η ενημέρωση μας ως προς τις θέσεις των υπευθύνων για τα ακόλουθα θέματα….
1. Πόσος είναι ο πληθυσμός των κατοικουντων στην ΒΙΑΛ κ στις γύρω εκτάσεις
2. Αν έχουν γίνει ενέργειες για την αποσυμφόρηση του KYT
3. Τι σχεδιασμός υπάρχει από την διεύθυνση σε περίπτωση βροχόπτωσης κ επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
4. Τι σχεδιασμός υπάρχει από την διεύθυνση για την απομάκρυνση των σκηνών από τις ιδιωτικές εκτάσεις
5. Πότε επιτέλους θα παραδοθεί η ΒΙΑΛ στον ιδιοκτήτη της που είναι ο Δήμος Χίου
Για κανένα θέμα δεν Πήραμε επίσημη απάντηση….επικαλούμενοι ότι δεν έχουμε κλείσει επίσημο ραντεβού με την διεύθυνση….
Εμείς σαν κοινότητα σε συνεργασία με τον Δήμο συνεχίζουμε κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε ο τόπος μας να έρθει στην κανονικότητα του. Είναι πλέον καιρός η κυβέρνηση να πάρει θέση κ να λύση το θέμα που ταλανίζει τον τόπο μας!!!Περιμένουμε να πειθαρχήσετε στις δικαστικές αποφάσεις κ να προχωρήσετε….

Υστερόγραφο…η τοπική μας κοινωνία παραμένει άγρυπνη κ σε εγρήγορση ζητώντας κ απαιτώντας τον δίκαιο αίτημα μάς…επιστροφή στην κανονικότητα του τόπου μάς…και ο ύπνος μας με τα μάτια ανοιχτά είναι!!!

ΤΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΕΙΟΥΣ
Please follow and like us:
fb-share-icon