Κατεπείγον! στην λήξη της ποδοσφαιρικής λειψής χρονιάς η χορηγία του Ν.Π. στην ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ!

   Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Κατεπείγον στην λήξη της ποδοσφαιρικής λειψής χρονιάς και όχι στην αρχή της χρονιάς τον Αύγουστο του 2020, θα συζητηθεί στην 13η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου  που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 και πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, στα πλαίσια της λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του:

Το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο γεγονός ότι θα πρέπει άμεσα να αυξηθεί ο κωδικός 00-6431 Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου
προκειμένου να συναφθεί συμφωνητικό μεταξύ του Ν.Π. και του σωματείου ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΧΙΟΥ για παροχή χορηγίας (ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις), με την δέσμευση να διαφημίζει το σωματείο το ΝΠΔΔ.

Ξεκαθαρίζουμε ότι είμαστε αρωγοί σε κάθε ενίσχυση της Μικρασιατικής και όλων των Χιώτικων σωματείων είτε αγωνίζονται στα Εθνικά Πρωταθλήματα είτε στο τοπικό μας όμως μας προκαλεί έκπληξη πως αυτό δεν έγινε από τον Αύγουστο του 2020 που το ζήτησε η ομάδα και είχε ανάγκη την βοήθεια η ομάδα και έγινε τώρα στη λήξη της ποδοσφαιρικής σαιζόν που συμπίπτει με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στο Χιώτικο ποδόσφαιρο.

Παντός να σημειώσουμε ομάδες του Ομίλου της Μικρασιατικής έχουν την στήριξη των τοπικών Δήμων και με μεγαλύτερα ποσά που ξεπερνάνε τα 30,000 €, ενώ ειδικά φέτος που δεν βλέπουν τα ματς οι φίλαθλοι φρόντισαν πολλοί Δήμοι που στηρίζουν τις ομάδες της περιοχής να ενισχύσουν τις live μεταδόσεις των ομάδων τους. Χαρακτηριστική είναι η χορηγία του Δήμου Βάρης , Βουλιαγμένης.

Από την μεριά του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μανάρας Ιωάννης τόνισε στην Chiosin.gr ότι τώρα βρέθηκαν οι πόροι , τώρα είμαστε σε θέση να ενισχύσουμε την Μικρασιατική και το κατεπείγον έγκειται στο να προχωρήσουμε άμεσα στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

 Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: