Με άρωμα και γεύση Μαστίχας τελέστηκαν τα φετινά βραβεία PRIX DE BEAUTÉ 2022

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Με άρωμα και γεύση Μαστίχας τελέστηκαν τα φετινά βραβεία PRIX DE BEAUTÉ 2022

 

Μια εξαιρετική και λαμπερή βραδιά ζήσαμε, όλοι όσοι είχαμε την τιμή και τη χαρά να παρευρεθούμε, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στην αίθουσα Grand Ballroom του εμβληματικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, όπου η ομορφιά έλαμψε με την ετήσια απονομή των βραβείων PRIX DE BEAUTÉ 2022.

Τα PRIX DE BEAUTÉ είναι ο πρώτος, πιο δημοφιλής και αξιόπιστος διαγωνισμός προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2000, σε συνεργασία με το περιοδικό BEAUTÉ και αναγνωρίστηκε ως ο κορυφαίος θεσμός του κλάδου

Στην εντυπωσιακή τελετή παρευρέθηκαν κορυφαία στελέχη του κλάδου των καλλυντικών, εκπρόσωποι διεθνών brands, καθώς και επίλεκτα μέλη από τους χώρους της διαφήμισης και της τηλεόρασης.

H MEDITERRA_mastihashop, είχε την ιδιαίτερη χαρά να είναι χορηγός σε αυτή την τελετή υψηλής αισθητικής, προσφέροντας το αυθεντικό Λικέρ Μαστίχα ENOSIS, ως ένα δροσερό και ευχάριστο ποτό υποδοχής, στους εξέχοντες προσκεκλημένους, αποσπώντας πολλά κολακευτικά σχόλια.

Το Λικέρ Μαστίχα ENOSIS, με 30% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, προσφέρεται είτε ως welcome drink είτε ως ένα εξαιρετικό χωνευτικό ενώ δίνει τόνο και χαρακτήρα στη δημιουργία πολλών μεσογειακών κοκτέιλ .

Το Λικέρ Μαστίχα Enosis, μπορείτε να το βρείτε στα mastihashop, στο ηλεκτρονικό κατάστημα www. mastihashop.com καθώς και σε επιλεγμένα μπαρ ξενοδοχείων και εστιατόρια.

 

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon