ΧΙΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Θεωρώ ότι αυτή η Δημοτική εκλογική μάχη θα είναι ιστορική, θα είναι καθοριστική για το μέλλον του Νησιού μας αλλά και το δικό μας. Από την στιγμή που φτάσαμε στο χειρότερο σημείο για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε και δεν θα τους αναλύσω τώρα, θα πρέπει η επόμενη Δημοτική αρχή να είναι κάποια που θα είναι κοντά σε όλους τους Δημότες και όχι μόνο σε κάποιους, να έχει εμπειρία, να μην έχει πολιτικές και κομματικές δεσμεύσεις αλλά  ούτε  και εξαρτήσεις από ξένα και ντόπια συμφέροντα και κατεστημένα.

Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία για να ανατραπεί η σημερινή κατάσταση, μια κατάσταση που για να ανατραπεί θέλει ομοψυχία και συνεργασία από όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου μας. Θα πρέπει να αφήσουμε μακριά τις αντιπαραθέσεις και τις προσωπικές φιλοδοξίες και να βάλουμε πάνω από όλα τον άνθρωπο και τον τόπο μας.

Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω το σύνολο των υποψηφίων Δημάρχων και συνδυασμών και μετά από πολύ ώριμη σκέψη θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του Σταμάτη Κάρμαντζη και του συνδυασμού του, για να προσφέρω όπου και αν χρειαστώ.

Έχοντας υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών, αλλά και σε πολλά άλλα πολιτικά και κοινωνικά πόστα, αντιλαμβάνομαι τις σκέψεις και τις αναλύσεις πιθανόν  αντιπάλων ή και φίλων ακόμα , και επειδή δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν αντίπαλοι και ερωτηματικά, καλώ λοιπόν όποιον συμπολίτη θελήσει να κάνουμε   έναν διάλογο ανοιχτό ή κλειστό με στόχο την συνεργασία και όχι την αντιπαράθεση.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Μεσολογγίτης

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon