Τελευταίο ΑΝΤΙΟ στον ΚΩΣΤΑ ΜΕΡΟΥΣΗ!

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Τελευταίο      ΑΝΤΙΟ    στον ΚΩΣΤΑ ΜΕΡΟΥΣΗ!

  Ιδιαίτερη θλίψη με κατέλαβε μόλις πληροφορήθηκα τον αδόκητο θάνατο του εκλεκτού φίλου και συναδέλφου φιλολόγου εν ενεργεία  του 3ου Γυμνασίου Χίου Κωνσταντίνου Μερούση. Με τον εκλιπόντα μας συνέδεε παλαιά φιλία αλλά και υπήρξαμε συνεργάτες στο Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης  «Αδαμάντιος Κοραής» Χίου επί τρία έτη κατέχοντες την ιδιότητα του Προέδρου και Αντιπροέδρου αυτής αντίστοιχα , την περίοδο 2016-2018. Η εικόνα που απεκόμισα από τις πολλές  επικοινωνίες μας για τα θέματα της Βιβλιοθήκης αλλά και για θέματα της Εκπαίδευσης , ήταν πως ο αείμνηστος Κ. Μερούσης , ήταν ένας αθόρυβος και ανήσυχος εργάτης του πνεύματος , ένας ενεργός πολίτης που μας άφησε το στίγμα του με το ήθος του , την ευγένεια, την νεργητικότητα και την ανιδιοτέλειά του. Η απώλειά του παίρνει μαζί της ένα κομμάτι της δικής μου ψυχής και όλων όσων τον γνώρισαν.

Εκφράζω με το παρόν σημείωμά μου τα θερμά μουσυλλυπητήρια στον αδελφό του και τα ανήψια του και τους λοιπούς οικείους του, προσευχόμενος ο Θεός να τον αναπαύσει .

Αγαπητέ φίλε μου  Κώστα , ήταν πολύ νωρίς να φύγεις  για το τελευταίο μεγάλο ταξίδι σου μια και είχες πολλά ακόμη να μας προσφέρεις. Όμως «άλλαι αι βουλαίανθρώπων και άλλα ο Θεός κελεύει»….Ας είναι αιωνία η μνήμη σου!!

                                                                                      Χίος 17-7-2022

                                                                                Ιάκωβος Γ. Μπριλής

                                             τ. Αντιπρόεδρος Ε.Σ. Βιβλιοθήκης «Αδαμάντιος Κοραής» Χίου.Please follow and like us:
fb-share-icon