Κερδίζει τις εντυπώσεις η Περιφέρεια Β. Αιγαίου στην Marathon Expo! Λουφάκη, Μερούσης στο Περίπτερο!

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Με μεγάλη προσέλευση στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου συνεχίζεται η  έκθεση  ERGO Marathon Expo 2021 στην Αθήνα . Σήμερα το περίπτερο 110 επισκέφθηκαν η Παρολυμπιονίκης  Κέλλυ  Λουφάκη και ο 4 φορές νικητής του κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας  Χριστόφορος Μερούσης και οι δύο  με καταγωγή από την Χίο. Φωτογραφήθηκαν με άλλους αθλητές των νησιών μας που βρέθηκαν στο περίπτερο και όλοι μαζί ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον «Κλασικό» της Κυριακής, μάλιστα η Περιφέρεια  τους  επιφύλαξε και μια έκπληξη μοιράζοντας τους αναμνηστικά μπλουζάκια με τα διακριτικά της ΠΒΑ!

 

Οι άνθρωποι της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και ο Αντιπεριαφερειάρχης Αθλητισμού της ΠΒΑ  Δημήτρης Κουρσουμπάς ο οποίος και παρευρίσκεται στην έκθεση,  δεν έχουν σταματήσει να δέχονται συγχαρητήρια από τους επισκέπτες αλλά και από τα όμορα περίπτερα άλλων Περιφερειών τόσο για το «στήσιμο» του Περιπτέρου αλλά και για  το υλικό και τα events που έχουν οργανώσει το τριήμερο!

Αύριο Σάββατο 13 Νοεμβρίου η ΠΒΑ έχει προγραμματίσει μια μικρή εκδήλωση στις 16:00 παρουσία του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη και προσκεκλημένων με ανοιχτή πρόσκληση σ όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί  .

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου  εκτίθενται μεταξύ άλλων, η στολή του Λέσβιου Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σύδνεϋ το 2000 και  το ακόντιο του Ολυμπιονίκη Κώστα Γκατσιούδη  με το οποίο είχε κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα και είχε αφιερώσει ως τάμα στον Άγιο Ταξιάρχη Μανταμάδου.

Η είσοδος στην έκθεση  είναι ελεύθερη και είναι μόνο για εμβολιασμένους.

  

ΠΗΓΗ: limnosreport.grPlease follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: