Στην Χίο βρίσκεται ο Mike Stathakis

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Στην Χίο βρίσκεται ο Mike Stathakis. Είναι ο ιδιοκτήτης της Mad house records. Ο Ελληνοαμερικανός που κάθε χρόνο έρχεται Χίο ήρθε για μία ακόμη φορά στο νησί αλλά έχει και καταγωγή από εδώ.

Εντυπωσιακή είσοδο έχει κάνει η Mad House Records στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

 

Η Mad House Records μονοπώλησε το ενδιαφέρον το 2020.

Το νεοσύστατο label που μετράει σχεδόν ένα χρόνο ζωής, κατάφερε να σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς.

Η Mad House Records έχει πάνω από 14 καλλιτέχνες στο δυναμικό της, ανάμεσά τους και ο διαχρονικός YPO αλλά και ο hitmaker DJ Stephan και έχει πραγματοποιήσει κορυφαίες συνεργασίες με καλλιτέχνες του εξωτερικού όπως ο Tyga και ο Jay Critch,

Μέσα σε περίπου 11 μήνες έχει συγκεντρώσει με τις κυκλοφορίες της πάνω από 50.000.000 views στο YouTube, ενώ δύο από τα video clip της έχουν σπάσει το φράγμα των 10 εκατομμυρίων προβολών.

Πρόκειται για το «Eros» του DJ Stephan με τη συμμετοχή του YPO και της Sophia και το «Overdose», μια συνεργασία μεταξύ των Lil Pop, Ivan Greko και YPO.

Αντίστοιχα ισχυρή είναι και η δυναμική της Mad House Records στο Spotify.

Διαθέτει συνολικά πάνω από 24.000.000 συνολικά, ενώ πέντε κυκλοφορίες της απέκτησαν από μια θέση στο Top 100 του Ελληνικού Digital Singles Chart της IFPI για το 2020.Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: