ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ-ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ
Ατρόμητος – Μικρασιατική 1-2
Το πρώτο φιλικό για την Μικρασιατική  με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου Συκούση.

Ατρόμητος – Μικρασιατική 1-2

Το πρώτο φιλικό για την Μικρασιατική  με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου Συκούση. Καλές εντυπώσεις άφησε η Μικρασιατική στην πρεμιέρα της για την φετινή χρονιά. Οι παίκτες βρίσκουν τα πατήματα τους σιγά σιγά ενόψει τις πρεμιέρας της 11ης Οκτωβρίου.

 

Η ομάδα μας, που έχει αρχίσει από πολύ νωρίς την προετοιμασία φαίνεται να έχει “καλά πατήματα”, οι προσθήκες την δυνάμωσαν σημαντικά και σίγουρα ο προπονητής μας, Χριστόφορος Τσατσαρώνης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για το ρόστερ εντοπίζοντας τα δυνατά μας σημεία αλλά και τις αδυναμίες μας!
Ευχάριστο, οικογενειακό κλίμα επικρατεί στην ομάδα μας, προπονητικό επιτελείο, διοίκηση και παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να εκπροσωπήσουν επάξια το νησί μας στη Γ Εθνική κατηγορία!!
Ευχαριστούμε πολύ τον Ατρόμητο για την άψογη φιλοξενία του, καλή σεζόν παιδιά! σχολιάζει σε ανακοίνωση της η ομάδα.

Το όνειρο της Γ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται… Η προετοιμασία της ο ομάδας μας έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες με πολλές νέες προσθήκες (θα ανακοινωθούν εν καιρώ) και όλοι μαζί, προπονητικό επιτελείο και παίκτες γεμάτοι όρεξη,έχουν “αγκαλιάσει” την προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση, ώστε η Χίος να έχει ξανά, μετά από χρόνια εκπροσώπηση σε εθνική κατηγορία! Το όμορφο κλίμα στις προπονήσεις,η συνεργατική διάθεση των παικτών, ο ενθουσιασμός, το πάθος τους,η αμέριστη στήριξη τους μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε!!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣPlease follow and like us:
fb-share-icon