Ποιο πλαφόν των 10€! Θα ψέξω τα μικροβιολογικά που εκμεταλλεύονται την ανάγκη των συνανθρώπων τους να εργαστούν, φοιτήσουν, αθληθούν, ταξιδέψουν

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μπούτζουκας και εργάζομαι στη Χίο ως ψυχολόγος στην οργάνωση PRAKSIS στο πρόγραμμα Child Protection. Επιπρόσθετα, ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την καλαθοσφαίριση αγωνιζόμενος στην ομάδα του Λιθίου και είμαι μέλος του προπονητικού team των ακαδημιών των Ιώνων Χίου. Θα ήθελα μέσω υμών να προβώ σε μια καταγγελία όσον αφορά τη διαμορφωθείσα κατάσταση στη Χίο όπου εκατοντάδες εργαζόμενοι, φοιτητές, αθλητές και πολίτες μένουν στον αέρα από Δευτέρα 13/09 13/09 λόγω των ελλιπών υποδομών για διενέργεια rapid test. Παρακάτω σας παραθέτω το σχετικό post που έκανα χθες στο προφίλ μου στο facebook, ωστόσο θα ήθελα κάπως να αναδειχθεί το πρόβλημα γιατί πραγματικά υπάρχουν δεκάδες στον κύκλο μου που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και είμαι σίγουρος εκατοντάδες άλλοι πολίτες καθώς δεν υπάρχουν πάνω από τρία, τέσσερα μικροβιολογικά εργαστήρια να εξυπηρετήσουν.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Κωνσταντίνος Μπούτζουκας

Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ (Πολίτες Β’ διαλογής)
Στη Χίο, φαντάζομαι και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για διενέργεια rapid test με αποτέλεσμα εκατοντάδες πολίτες να <<μένουν στον αερα>>.
Δε μπορώ να ψέξω την πλειοψηφία των μικροβιολογικών εργαστηρίων που μετά το ΦΕΚ για το πλαφόν των 10€ στα rapid test αποφάσισαν την παύση διενέργειας καθώς κρίνουν ότι είναι οικονομικά ασύμφορο και παρακωλύει την ομαλή λειτουργία του εργαστηρίου τους λόγω της αυξημένης ζήτησης. Αυτοί είναι ξεκάθαροι και η στάση τους είναι τίμια.
Θα ψέξω τα μικροβιολογικά εργαστήρια που εκμεταλλεύονται την ανάγκη των συνανθρώπων τους να εργαστούν, να φοιτήσουν, να χορέψουν, να αθληθούν, να ταξιδέψουνPlease follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: