Αυτοί είναι οι Χιώτες υπέβαλαν μήνυση για τα πρόστιμα

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΙΑΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ 30-3-2022

Λόγω της covid-19 πολλά δημοκρατικά δικαιώματά μας δέχθηκαν επίθεση. Ένα από αυτά ήταν και αυτό που αφορά την ελευθερία κάθε ανθρώπου για τον αυτοπροσδιορισμό του και το δικαίωμα της προάσπισης της σωματικής και ψυχικής του ακεραιότητας. Συγκεκριμένα, κατά παράβαση του Συντάγματος και των Διεθνών Συμφώνων και Συμβάσεων προωθήθηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, μέσω δύο κυρίως ενεργειών (αναστολή εργασίας υγειονομικών – πρόστιμα σε ανεμβολίαστους 60+).

Το σωματείο μας «Χιακή Ἀφύπνισις» στα πλαίσια των σκοπών και στόχων για τους οποίους ιδρύθηκε (υπεράσπιση Συντάγματος και Δημοκρατικών Ελευθεριών), κάλεσε τα μέλη, τους φίλους του αλλά και κάθε δημοκράτη να υποβάλλει μήνυση κατά των συντελεστών που έδωσαν στοιχεία και υπέγραψαν το πρόστιμο.

Την Τετάρτη λοιπόν 30 Μαρτίου 2022, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του σωματείου, προσήλθαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου 20 άτομα για την υποβολή σχετικών μηνύσεων. Διευκρινίζουμε ότι κάποια άτομα εκπροσωπούσαν περισσότερους του ενός ηλικιωμένους που λόγω φυσικής αδυναμίας δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως αλλά το εν λόγω πρόστιμο τους είχε βεβαιωθεί. Please follow and like us:
fb-share-icon