Ν. Μυριστής: Με είχαν σε ένα παγκάκι με συμπτώματα εγκεφαλικού-Η μη σωστή και έγκυρη αντιμετώπιση περιστατικών κοστίζει ζωές (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Στην κάμερα της Chiosin.gr μίλησε ο Χιώτης Νίκος Μυριστής για την περιπέτεια της υγείας του πριν δύο χρόνια στο Νοσοκομείο Χίου με αφορμή πρόσφατο περιστατικό που συνέβη στη Πάτρα με τον ασθενή να πεθαίνει αλλά και άλλα παρόμοια περιστατικά:

 

Ο λόγος που μιλάω είναι ότι έχουν συμβεί πολλά Πανελλαδικά περιστατικά. Η μη σωστή και έγκυρη αντιμετώπιση κάποιων περιστατικών κοστίζει ζωές. Ξαφνικά αισθάνθηκα αδιαθεσία ζαλάδα  συμπτώματα εγκεφαλικού. Πήγα στο νοσοκομείο σπαρταρούσα. Από τις δέκα το βράδυ μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα ήμουν σε ένα παγκάκι σε μια χάλια κατάσταση. Χωρίς να ξέρω ότι κινδύνευε η ζωή μου. Μου είπαν να πάω σπίτι μου να ξεκουραστώ. Το πρωί είχα παραλύσει. Ξαναπήγα στο νοσοκομείο και με έβαλαν σε κρεβάτι της Παθολογικής. Δεν ήρθε γιατρός όλη την μέρα ημέρα Κυριακή και έφερα εξωτερικό γιατρό. Με δικιά μου ευθύνη και φασαρία υπέγραψα και πήγα σε νοσοκομείο των Αθηνών. Τις πρώτες 4-5 ώρες αντιμετωπίζεται το εγκεφαλικό όπως μου είπαν στο νοσοκομείο των Αθηνών. Χάσαμε αυτό το χρονικό περιθώριο και μου εγκαταστάθηκαν τα τυπικά συμπτώματα του εγκεφαλικού. Έχω βιώσει ένα Γολγοθά και πίστη στο Θεό για να επανέλθω και πάλι καλά. Θα μπορούσα να είχα πεθάνει ή να μείνω ανάπηρος. Μεγάλη προσοχή στα νοσοκομεία και ειδικά στα επείγοντα περιστατικά γιατί κοστίζουν ζωές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

 Please follow and like us:
fb-share-icon