Θα νομιμοποιήσει η Ελλάδα, όσους εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας; Έ ρε τι ψηφίσατε κάποιοι

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Θα νομιμοποιήσει η Ελλάδα, όσους εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας;

Πολλά μας κρύβει η Κυβέρνηση από την συμφωνία που έκανε με το Πακιστάν. Το επίσημο σάιτ της πακιστανικής κυβέρνησης, εξέδωσε άλλη ανακοίνωση και η ελληνική πλευρά άλλη.

όπως αναφέρει ο  Ανδρέας Μουντζουρούλιας το Δελτίο Τύπου της πακιστανικής κυβέρνησης:

«Στόχος της νέας πολιτικής θα είναι η παροχή βίζας για 5 χρόνια (εποχικοί μετανάστες). Κάθε χρόνο ο μετανάστης μπορεί να μείνει στην Ελλάδα για 9 μήνες και να περάσει τους υπόλοιπους στην πατρίδα του.

Οι τρεις μεγάλοι στόχοι της πολιτικής είναι:

(1) Έκδοση νέων θεωρήσεων μέσω νόμιμων διαύλων.

(2) Νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών

 (3) Εξάλειψη του λαθρεμπορίου και της παράνομης μετανάστευσης».

Τι σημαίνει «νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών»; Θα νομιμοποιήσει η Ελλάδα, όσους εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας; Μην ξεχνάμε πως στην πλειοψηφία τους, όλοι οι Πακιστανοί, «μπήκαν» με παράνομο τρόπο στη χώρα μας! 

Από την άλλη, η ελληνική πλευρά αναφέρει ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι η στήριξη της νόμιμης μετανάστευσης για κάλυψη αναγκών της ελληνικής οικονομίας, με παράλληλη καταπολέμηση των παράνομων αφίξεων και επιστροφή όσων δεν έχουν δικαίωμα παραμονής. Προτάσσουμε στη νόμιμη μετανάστευση την εποχική εργασία έως εννέα μήνες τον χρόνο έναντι της μακροχρόνιας εγκατάστασης».

Άρα η ελληνική πλευρά ψεύδεται, διότι άλλο λέει το Ισλαμαμπάντ! Eπίσης δεν έγινε ούτε λόγος από την πακιστανική ανακοίνωση για απέλαση μεταναστών!

Αυτές οι λεπτομέρειες πουθενά δεν αναγράφονται στην ελληνική ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ούτε καν στην αγγλόφωνη εκδοχή της. Ωστόσο ούτε καμία επίσημη διάψευση του εκ του Πακιστάν ανακοινωθέντος και τα όσα αυτό αναφέρει πως συζήτησε κατά την επίσκεψή του ο Έλληνας υπουργός, υπάρχει μέχρι τώρα από την ελληνική μεριά.

nb keimeno pakistanoi

Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες! Θα μας έρθουν & άλλοι φανατικοί ισλαμιστές. Το Πακιστάν έχει σχέδιο και αυτό είναι ξεκάθαρο. Tα Πακιστανικά ΜΜΕ ήδη πανηγυρίζουν γιατί πήραν αυτό που ήθελαν! ”Ο Έλληνας Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και ο πρωθυπουργός του Πακιστάν σε χαρούμενη διάθεση”, αναφέρουν στη λεζάντα τους! Μάλιστα κάνουν επίδειξη δύναμη, αφού η Κυβέρνηση τους τα έδωσε όλα!

 

Την ίδια ώρα σε αντίθεση με τις ευνοϊκές προϋποθέσεις που προδιαγράφονται για τους Πακιστανούς  η Ελλάδα χάνει τα παιδιά της που αναγκάζονται να μεταναστεύουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο με την Κυβέρνηση να μένει αμέτοχη.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της ειρηνικής κινητοποίησης από πλήθος πολιτών που ανταποκρίθηκε στα καλέσματα για τη Βάστρια, ας θυμηθούμε τον Φεβρουάριο του 2020 που με Κυβερνητική εντολή τα ατιμώρητα ΜΑΤ έδερναν τον κόσμο που εναντιώνονταν στις δομές. Όλη η Ελλάδα αποδοκίμασε την πολιτική αυτή, όμως τα επεισόδια στον Έβρο και η πανδημία το έκαναν να ξεχαστεί.  Τώρα έρχεται στην επικαιρότητα ξανά. Ο κ. Μηταράκης έφθασε στο Πακιστάν όμως με τους κατοίκους των νησιών μας έχει να μιλήσει από τον Φεβρουάριο του 2020.  Μερίδα πολιτών έσπασε το φράγμα τις Αστυνομίας και προκάλεσε φθορές σε μηχανήματα. Παράλληλα  ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης καταφεύγει στο ΣΤΕ  για να μην δημιουργηθεί η νέα δομή μεταναστών στη Βάστρια.

Εύλογα αναρωτιέται στο παρακάτω βίντεο ο Λάμπρος Πάσχος ‘Έ ρε τι ψηφίσατε κάποιοι’  αναφερόμενος στον κ. Μηταράκη , με τα social media να παίρνουν φωτιά :

 

 Please follow and like us:
fb-share-icon