Η μάχης της δομής στα κανάλια:Ν. Μηταράκης: Ο Δήμαρχος στηρίζει τη δομή. Ο κύριος που βγάλατε είναι το 10%

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Η μάχης της δομής μεταφέρεται στις τηλεοπτικές οθόνες των κεντρικών καναλιών. Σήμερα στην Ώρα Ελλάδος στο OPEN μίλησε ο Γ. Καραβασίλης για το μπλόκο στην αποβίβαση μηχανημάτων για το χτίσιμο νέας δομής στη Χίο, ενώ στην συνέχεια παρενέβει ο Υπουργός κ. Ν. Μηταράκης. :

Ο Γ. Καραβασίλης, μέλος συντονιστικής επιτροπής αγώνα, μίλησε στην «Ώρα Ελλάδος» και αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε στη Χίο, όπου κάτοικοι έδιωξαν πλοίο Πελαγίτης  με μηχανήματα για την κατασκευή δομής προσφύγων. Αναφέρθηκε στην ΒΙΑΛ που όπως είπε δεν έχει κλείσει από το Πάσχα του 2020 που είπε ο κ. Μηταράκης, τις τεράστιες δομές θα αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του νησιού, για τα ΠΡΟΚΕΚΑ και πως λειτουργούν , ενώ ανέφερε ότι επιστροφές δεν γίνονται. 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

 

 

Νότης Μηταράκης: Η Κυβέρνηση μείωσε τις ροές κατά 90%
Ακολούθως ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Νότης Μηταράκης ζήτησε παρέμβαση  στην «Ώρα Ελλάδος» και αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε στη Χίο, αλλά και στις ροές. Είπε για μπάτε σκύλοι αλέστε το μήνυμα που θα σταλεί στους διακινητές αν δεν γίνει η δομή στη Χίο και η διαλογή γίνει στην ενδοχώρα ενώ για Λέσβο είπε ότι το πλοίο δεν είχε δρομολόγιο να πάει. Ο Δήμαρχος στηρίζει την δομή. Ο κύριος που βγάλατε είναι το 10%.Please follow and like us:
fb-share-icon