Α.Μιχαηλίδης: Θριαμβολόγησε η Υφυπουργός αν και 116 παιδιά στη Χίο μένουν εκτός βρεφονηπιακών

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
116 παιδιά στη Χίο με πλήρη φάκελο μένουν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών και ΚΔΑΠ, όπως ενημερώνει ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, απαντώντας στην δήλωση της Υφυπουργού, Δόμνας Μιχαηλίδου, που υποστήριξε ότι κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικών σταθμών.Ο κ.Μιχαηλίδης κάνει λόγο για απόδειξη της απαξίωσης του κοινωνικού κράτους από την κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Μιχαηλίδη:

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Μιχαηλίδου επισκέφτηκε τη Χίο και θριαμβολόγησε για τον αριθμό vouchers που χορήγησε η κυβέρνηση.

Δεν είπε όμως κουβέντα για τα 116 παιδιά στο νομό Χίου με πλήρη φάκελο που μένουν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών και ΚΔΑΠ, πέρα βέβαια από άλλα 138 που αποκλείονται κυρίως για λόγους υπέρβασης  – συχνά ελάχιστης – του εισοδηματικού ορίου.

Αντ’ αυτού, επέλεξε να παραβρεθεί και να χαιρετίσει σε εκδήλωση ιδιωτικού σχολείου της Χίου, από κοινού βεβαίως με τον κ. Μηταράκη….

Δεν θα μπορούσε να αναδειχθεί με μεγαλύτερη διαύγεια η απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης και του κοινωνικού κράτους από την Υφυπουργό και την κυβέρνησης της ΝΔ συνολικά.

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon