Δημοσιογραφική αλητεία – Αποκαλύπτεται η σκευωρία σε βάρος Μουτζούρη….. Όλη η αλήθεια

Με μία απίστευτη δημοσιογραφική αθλιότητα κάποιοι που προσπαθούν να κρατηθούν στις καρέκλες της εξουσίας και βλέπουν την επερχόμενη ήττα τους, γράφουν φανταστικά σενάρια προσπαθώντας να ξεγελάσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους.

Έτσι δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας των Αθηνών εμφανίζει την Χριστιάνα Καλογήρου αδικημένη και συνδέει τη σύλληψη του 62χρονου επιχειρηματία στη Λήμνο σαν άνθρωπο που ενεργούσε κατόπιν εντολών του Κώστα Μουτζούρη.

Στο δημοσίευμα μάλιστα αυτό αναφέρει ότι… «Εκείνο που έκανε εντύπωση ακόμα και στους αστυνομικούς είναι ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ανακρινόμενος είπε ότι του τα έδωσε τα τρικάκια ένας δημοσιογράφος (που κατονόμασε), ο οποίος πρωταγωνιστούσε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κ. Μουντζούρη.»

Απίστευτο ψέμα και δημοσιογραφική αλητεία αφού σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του Lesvosnews.gr ο συλληφθείς ουδέποτε δήλωσε κάτι τέτοιο και ούτε αναγράφεται κάτι σχετικό στη δικογραφία που σχηματίστηκε.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια έγκυρη ενημέρωση που έχει το Lesvosnews.gr στη δικογραφία ο συλληφθείς αναφέρει ότι προέβη σε αυτό το είδος της διαμαρτυρίας του διότι η Χριστιάνα Καλογήρου και οι συνεργάτες της τον ταλαιπωρούν επί χρόνια γραφειοκρατικά προκειμένου να του χορηγήσουν άδεια λειτουργίας της επιχείρησής του με συνέπεια να τον έχουν φέρει σε απόγνωση αφού έτσι τον οδηγούν στην οικονομική καταστροφή.

Είναι προφανές ότι γίνεται μία συντονισμένη προσπάθεια από κάποιους σκοτεινούς κύκλους προκειμένου να πλήξουν  το κύρος, την τιμή και την αξιοπρέπεια του Πρύτανη Κώστα Μουτζούρη.

Σημαντική λεπτομέρεια…

Ο αγανακτισμένος επιχειρηματίας ήταν – δεν ξέρουμε αν ακόμα είναι – επί σειρά ετών φανατικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Λήμνο.

Ήδη το νομικό επιτελείο του Κώστα Μουτζούρη ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου.

Το δελτίο τύπου:

Ο Συνδυασμός  «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο»  καταφεύγει άμεσα στην ελληνική δικαιοσύνη  για το  άθλιο και συκοφαντικό δημοσίευμα  ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης των Αθηνών, το οποίο έχει προφανή στόχο και δόλο να πλήξει την τιμή, την υπόληψη και το κύρος του Πρύτανη και υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη και εν γένει του συνδυασμού, εξυπηρετώντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Σημειώνουμε ότι παρόμοια συκοφαντική δημοσίευση  από το ίδιο μέσο είχε γίνει  στο παρελθόν για θανόν  στέλεχος του συνδυασμού από τον οποίο και είχε κατατεθεί μήνυση και αγωγή στη δικαιοσύνη.

Κατά τα λοιπά ισχύει η δήλωση καταδίκης του συμβάντος από τον επικεφαλής του Συνδυασμού  η οποία δόθηκε στον τύπο στις 24 Μαΐου και έχει ως εξής:

«Ο υποψήφιος  Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης  και ο Συνδυασμός του Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο, καταδικάζουν απερίφραστα το απαράδεκτο έντυπο  που  ανωνύμως κυκλοφόρησε  σε διάφορες Περιοχές και καλούν την Αστυνομική Διεύθυνση  Λέσβου να προβεί σε κάθε ενέργεια για τον εντοπισμό και σύλληψη του ή των δραστών, δεδομένου ότι τέτοιες ενέργειες νοθεύουν τις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών και την ελεύθερη έκφραση των πολιτών.»

Πηγή: lemnosreport.gr

 

Please follow and like us:
fb-share-icon