Νέος είναι αυτός που χαλάει τον παλιό κόσμο και φτιάχνει έναν καινούργιο (BINTEO)

Συνέντευξη στη Chiosin.gr  παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης. Αναφέρθηκε στο έργο του που επιτέλεσε τα τελευταία χρόνια ως Αντιπεριφερειάρχης Χίου μιλώντας για έργο μετρήσιμο και αποτυπωμένο με νούμερα.

Ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης  τόνισε χαρακτηριστικά: Αποκαταστάθηκαν έργα κουφάρια και χιλιόμετρα δρόμων, έτρεξα ως Αντιπεριφερειάρχης Χίου και παράχθηκε έργο σημαντικό το οποίο   αφήνουμε προίκα για την επόμενη προγραμματική περίοδο την οποία πρέπει να αναλάβουν στιβαρά χέρια. Η Χίος δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο και πειράματα με εμπειρία, γνώση, τόλμη και διεκδικητικότητα προχωράμε μπροστά.

Ο Δήμος μας έχει έρθει πιο κάτω και από το κάτω με ευθύνη της παρούσας δημοτικής αρχής. Η Χίος δεν έχει χρόνο για πειράματα και χάσιμο χρόνου. Βλέποντας την πόλη και τα χωριά είναι βομβαρδισμένα τοπία από τις λακκούβες, στο μεταναστευτικό οι χειρισμοί ήταν οι χείριστοι, με τρόπο δυσφημιστικό για το νησί μας ενώ δεν υπάρχει ούτε Όραμα, είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Χιώτη ανέφερε:  Ο δημότης βλέπει τις πόρτες του δήμου κλειστές και μία αλαζονική συμπεριφορά, αισθάνεται  πιο ξένος και από τον ξένο. Εμείς Θα έχουμε ανοιχτές τις πόρτες να αισθάνεται ο Χιώτης ότι είναι το σπίτι του δημότη το δημαρχείο ενώ  αναφορικά με το πρόγραμμα τόνισε ότι μόνο εμείς έχουμε πρόγραμμα από όλους τους συνδυασμούς.

Έκλεισε με μια φράση του Νίκου Καζαντζάκη: Νέος είναι αυτός που χαλάει τον παλιό κόσμο και φτιάχνει έναν καινούργιο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (HMΕΡΑ ΣΥΝ/ΣΗΣ 22/05) :

Please follow and like us:
fb-share-icon