Εμπιστευτείτε μας αποφασίζουμε για την ζωή μας

Την στήριξη για  να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησε τα προηγούμενα 4 χρόνια ζήτησαν από τους Χιώτες οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, σημειώνοντας πως «τώρα αποφασίζουμε για το μέλλον μας» ζητάμε μια θητεία ακόμη.

Ανδρέας Μιχαηλίδης, Βάσω Μιχαλοπούλου, Σεβαστή Πειραντάκου και Φραγκίσκος Σέργης παρουσίασαν το κυβερνητικό έργο της 4ετίας, ανά τομέα, υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον των προηγούμενων χρόνων προχώρησε μπροστά,  με το βλέμμα στην κοινωνία.

Ο βουλευτής του κόμματος και εκ νέου υποψήφιος, Ανδρέας Μιχαηλίδης έκανε ένα απολογισμό για το έργο του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί και τις προοπτικές που έρχονται για μέλλον.     Για το έργο στην Παιδεία αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Βάσω Μιχαλοπούλου. Στο νομοθετικό έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε η δικηγόρος, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σέβη Πειραντάκου με κορύφωση  την κατάργηση της ΑΕΠΙ που ταλάνιζε τους καλλιτέχνες.

Για τις πολιτικές που χαντάκωναν από τις κυβερνήσεις Σαμαρά- Βενιζέλου τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής, Φραγκίσκος Σέργης, με σημαντικότερη  τις ρυθμίσεις των 100 δόσεων που ήταν θηλιά στους συναδέρφους του.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *