Συνεχίζονται οι εγγραφές στην σχολή κλασικού & σύγχρονου χορού Le ballet

Η σχολή κλασικού και σύγχρονου χορού Le ballet της Άννας Συράκη στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο από το 2002. Είναι αναγνωρισμένη από το Κράτος, έχοντας τις απαραίτητες υποδομές και προϋποθέσεις για να στεγάσει μαθητές και μαθήτριες για να μάθουν την τέχνη του χορού. Οι προϋποθέσεις αυτές έχουν οριστεί από την κείμενη νομοθεσία.

Συμμετέχει ενεργά και ανελλιπώς  με ανοιχτά μαθήματα, παρουσιάσεις, εκδηλώσεις, αποστολές σε Αθήνα και σεμινάρια σε επαγγελματικές σχολές, σεμινάρια καθηγητριών από τη Λυρική Σκηνή και event που διοργανώνει η ίδια η σχολή. Είναι επίσης μέλος του Σωματείου Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδος.

Η σχολή είναι καταρτισμένη με καθηγήτριες Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών Χορού καθώς επίσης και γυμναστών καθηγητών, ηθοποιό- σκηνοθέτη και εμψυχώτρια για χοροθεραπεία.

Τα μαθήματα που διδάσκονται στη σχολή είναι: Κλασικό μπαλέτο, Μουσικοκινητική Αγωγή,  Σύγχρονο, Μοντέρνο, Flamenco, Χοροθεραπεία, Θεατρικό παιχνίδι, Latin, Oriental, Hip Hop και Pilates σε παιδικά τμήματα και ενηλίκων από 3 ½ ετών και πάνω.

Η σχολή βρίσκεται Αγίων Αναργύρων 7 και τηλ. επ. 2271025400.

 

Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: