Σπουδαίο ματς-πρόκληση για την Ιώ Καρπουζλή στην Αγγλία!

Έπειτα από σερί εξαιρετικών εμφανίσεων , η Χιώτισσα Ιώ Καρπουζλή ετοιμάζει βαλίτσες για μια μεγάλη πρόκληση στο εξωτερικό. Η μαχήτρια του «Arena Training Center» και του Δημήτρη Μακρίδη αφού έχει ξεχωρίσει στην Ελλάδα με τα επιτεύγματά της στα ρινγκ φτάνοντας εγχώρια στην κορυφή, θα πάρει αυτή την φορά μια εξαιρετική ευκαιρία εκτός των τειχών.

Περισσότερα για αυτό θα γίνουν γνωστά το επόμενο διάστημα , εντούτοις η Καρπουζλή έχει ξεκινήσει ήδη δυναμικά την προετοιμασία της.

Θυμίζουμε στις πιο πρόσφατες επιτυχίες της είναι η επικράτηση επί της Κερασσώ Ματιάτου στο ‘MTGP’, η κατάκτηση ζώνης WKU απέναντι στην Μαρία Παναγιωτακοπούλου στο ‘GOW’ , καθώς επίσης πέρυσι έβαλε γάντια και στην Τουρκία με την πρωταθλήτρια Ευρώπης της WKN, την Irem Akim.

Στο βιογραφικό της έχει επίσης αναμέτρηση με την πολύ δυνατή Γερμανίδα πρωταθλήτρια Michaela Milch για ευρωπαϊκή ζώνη στα 64 κιλά, καθώς και νίκη επί της πρωταθλήτριας Ελλάδος Μαρίας Καραουλάνη.

Στόχος πλέον είναι σημαντικά βήματα στο εξωτερικό και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί με το team της το επόμενο διάστημα.

Πηγή: http://ufight.gr

 

Μείνετε συντονισμένοι!

 

 

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: