Βρουλής: Δεν αποδέχομαι την πρόταση Μουτζούρη- Το πιθανότερο επακόλουθο σενάριο

Την αντίρρηση με την κατανομή θέσεων στους αιρετούς της Χίου, έτσι όπως ανακοινώθηκε από τον  Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, εξέφρασε μέσω της Chiosin.gr ο Παντελής Βρουλής, σημειώνοντας ότι αν τελικά επιμείνει στην πρότασή του ο κ. Μουτζούρης, ο ίδιος θα παραμείνει απλός περιφερειακός σύμβουλος.

Συγκεκριμένα μας δήλωσε: Παρότι πρόκειται για μία εξόχως τιμητική θέση η θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία για πρώτη φορά δίνεται στη Χίο ωστόσο δεν την επιθυμώ. Θα ήταν τιμή για μένα να μου προτείνονταν η θέση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου. Ελπίζω να αλλάξει γνώμη άμεσα ο κ. Μουτζούρης. Τον ευχαριστώ και τον εκτιμώ. Είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε μια αρμονική συνεργασία για το καλό της Περιφέρειας.

Εμείς ευελπιστούμε να δεχθεί ο Παντελής Βρουλής την θέση  που του προτάθηκε για να κρατήσει η Χίος τις 4 θέσεις ευθύνης της Περιφέρειας για πρώτη φορά. Πολύ πιθανό η θέση του Προέδρου εφόσον επιμείνει ο γιατρός στην απόφαση του  να καταλήξει σε χέρια μη Χιώτικα.

 

Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: