Την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατέκτησαν 2 Χιώτες

Την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Εφήβων της Τιφλίδας κατέλαβε τελικά η Εθνική μας ομάδα, αφού στο μικρό τελικό ηττήθηκε με 10-4 από την Ουγγαρία.

Ανάμεσα τους οι Χιώτες Μόκκας και Γκίλλας.

Τα παιδιά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν βρήκαν ρυθμό ενώ  φάνηκαν επηρεασμένα και από την απουσία του αρχηγού Αριστείδη Χαλυβόπουλου, που έμεινε και πάλι εκτός, καθώς είχε τραυματιστεί στο μάτι στον προημιτελικό με τη Σερβία.

 

Η Ελλάδα, πάντως, φεύγει περήφανη και από αυτήν τη διοργάνωση, καθώς απέδειξε ότι παραμένει στην ελίτ του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου πόλο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και απλά αυτή τη φορά δεν ήρθε το μετάλλιο.

 

Οι δύο ομάδες ήταν νευρικές στην αρχή της αναμέτρησης. Η Εθνική μας προηγήθηκε, αλλά στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ και από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά οι Μαγυάροι ξέφυγαν και έφτασαν στη νίκη.

 

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 3-1, 1-1.

 

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκιάπιας, Κέβι, Σεγκάλμι 3, Βίσμεγκ, Γκάμπορ, Πέτο 3, Λάντος 1, Βίγκβαρι 1, Νίρι 1, Βάρκονι 1, Σάμπο, Μόλναρ, Χορόμπο.

 

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ανδρεάδης, Κατσαγούνος, Βλάσσης, Μαθιόπουλος 1, Χαλυβόπουλος Αρ., Κεχαλάρης, Γκίλλας, Μόκκας 1, Ζουρίδης, Τσαταλιός, Σγουρίδης 2, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης.

 

Please follow and like us: