Τίμησαν την ποδοσφαιρική ιστορία του νησιού μας(video)

Ο Κόσμος της Χίου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και είχε την ευκαιρία να θυμηθεί ή να μάθει λεπτομέρειες από την μεγάλη επιτυχία του Α.Π.Ο Χίος το 1979.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Χίου – Βροντάδου και το ΝΠΔΔ του Δήμου Χίου τίμησαν τον Α.Π.Ο Χίος, για τα σαράντα χρόνια από την κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος 1979. Παράλληλα, στα πρόσωπα των Παναγιώτη Κελεσίδη και Ανδρέα Μπονόβα τίμησαν ένα σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού και του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πριν το φιλικό παιχνίδι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος, Ιωάννη Σιδεριδάκη, του επονομαζόμενου και «Πατριάρχη» του Χιώτικου ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χίου, Κ. Νικολαϊδης βράβευσε τον Π. Κελεσίδη, ενώ ο Δήμαρχος Χίου τον αρχηγό της ομάδας Σταύρο Γάγκα.

Όλες οι εκδηλώσεις είχαν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς με εθελοντική προσφορά βοηθήθηκε η οικογένεια του Σωτήρη, μαθητή του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Χίου, ενός παιδιού με πολλά και σημαντικά προβλήματα υγείας.

  • Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Χίου Βροντάδου τίμησε με πλακέτα την ΕΡΑ Σπορ για την προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό και τα 26α γενέθλια της.

 

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon