Αποκαλυπτικός: Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι αποδεσμευμένη από τα κόμματα-Τελικά είναι αντάρτης; (βίντεο)

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου πρώην πρύτανης του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και νυν πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθηγητής κ. Κώστας Μουτζούρης, το Παρασκευοσαββατοκυριακο ήταν στην Λήμνο και πραγματοποίησε συναντήσεις και επαφές, με υποψηφίους του συνδυασμού, αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και πολίτες.

Σε συνέντευξη στο Lemnosreport.gr ξεκαθάρισε ότι ανήκει ιδεολογικά στην Νέα Δημοκρατία  αλλά σε αυτές τις εκλογές κατεβαίνει ανεξάρτητος γιατί θεωρεί  η  τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι αποδεσμευμένη από τα κόμματα. Τόνισε χαρακτηριστικά : Ο καθένας πρέπει να έχει τις απόψεις και δουλέψει πέραν των κομμάτων. Δεν θεωρώ ότι είμαι αντάρτης. Συνομιλώ με όλους και ακούω τους πάντες . Έχω μάθει να συνεργάζομαι να συνδιαλέγομαι. Θα συνεργαστώ με όποιον έχει  πνεύμα συνεργασίας.

Όταν διαβάζουμε ότι είμαστε η 2η φτωχότερη στην Ελλάδα και ουραγός στην απορρόφηση  του ΕΣΠΑ  με μόλις 19% δεν χρειαζόμαστε έναν τεχνοκράτη για να απορροφήσουμε περισσότερα έργα. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι την ιστοσελίδα aftodiikisi.gr  που ανακοίνωσε τα πενιχρά αυτά νούμερα για το ΒΑ Αιγαίο δεν την γνωρίζει.

Επίσης αναφέρθηκε :

Τελικά ποιος είναι ο Κώστας Μουτζούρης, τι είπε για τα παιδιά του;

Πως ένας πρύτανης αποφάσισε να κατέβει στον πολιτικό στίβο;

Είχε πιέσεις από την ΝΔ κατέβει;

Τελικά είναι αντάρτης;

Και πολλά ακόμα που σίγουρα θα συζητηθούν….

 

Please follow and like us:
fb-share-icon