Συνάντηση Δήμητρας Μουτζούρη- Πρίγκιπα Αλβέρτου Μονακό με φόντο το Β. Αιγαίο

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 Στην Ελλάδα παραβρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, προκειμένου να συμμετάσχει σε συνέδριο του Economist. Μετά την άφιξη του έφθασε στο Καβούρι όπου διεξάγεται το 6ο Sustainability Summit for Southeast Europe and Mediterranean του Economist, (συνέδριο του Economist για την αειφόρια της Ευρώπης και της Μεσογείου).

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου και με αφορμή το κλαδί ελιάς που προσέφεραν στον πρίγκιπα Αλβέρτο, ο Πρόεδρος του συνεδρίου και ο  επίτιμος Πρόξενος του Μονακό κ. Βασίλης Αποστολόπουλος μαζί με λάδι Κορινθιακό,  η σύζυγος του Περιφερειάρχη, η οποία εκπροσώπησε τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Μουτζούρη είχε σε πολύ φιλικό κλίμα μια προσωπική συζήτηση με τον Πρίγκιπα σχετικά με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου καθώς και για το ξεχωριστό λάδι της Μυτιλήνης.

Ο Πρίγκιπας έμεινε έκπληκτος όταν άκουσε δια στόματος της κ. Δήμητρας Μουτζούρη ότι η Λέσβος έχει 11.000.000 ελαιόδεντρα και εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, ενώ τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τα μοναδικά νησιά του Βορείου Αιγαίου με τις σπάνιες ομορφιές τους. Ο Πρίγκιπας με μεγάλη χαρά και δεκτικότητα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της κ. Μουτζούρη ενώ επεσήμανε στην ίδια πόσο σημαντικό είναι τα ακριτικά νησιά της χώρας με τις τόσο σπάνιες ομορφιές να έχουν ανθρώπους που τα αγαπάνε τόσο πολύ και να προσπαθούν για αυτά!

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon