Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου στην πρεμιέρα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου. Η ταινία, που μεταφέρθηκε από το θεατρικό σανίδι στην μεγάλη οθόνη, υποστηρίζεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Στην πρεμιέρα παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης συνοδευόμενος από την σύζυγο του κ. Δήμητρα Μουτζούρη που φωτογραφήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη. 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοινό θα μπορέσει να παρακολουθήσει για πρώτη φορά την ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου, μόλις 8 μέρες πριν την επέτειο των 100 χρόνων από το μοιραίο 1922!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου χρηματοδότησε την παραγωγή της ταινίας καθώς μπορεί να αποτελέσει μεγάλη διαφήμιση για το Βόρειο Αιγαίο.

Η ταινία «ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ», που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της ΜΙΜΗΣ ΝΤΕΝΙΣΗ, είναι μία υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ που τιμά τον πολιτισμό της Ιωνίας. Ένα σπουδαίο κινηματογραφικό εγχείρημα με πανανθρώπινα μηνύματα, που φιλοδοξεί να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη με πειστικότητα την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από άρτια σκηνικά και κοστούμια και τη σπαρακτική καταστροφή της Σμύρνης, με τη χρήση σύγχρονων ψηφιακών εφέ. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε: Λέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, από την Tanweer, τα Χριστούγεννα του 2021, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή.

Δείτε το trailer και υπομονή μία εβδομάδα:Please follow and like us:
fb-share-icon