Σκληρό ροκ Μηταράκη Vs Μουτζούρη

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Σκληρό ροκ Μηταράκη Vs Μουτζούρη

Το θέμα κατασκευής δομών έχει πυροδοτήσει  το κλίμα  ανάμεσα  στον αρμόδιο Υπουργό κ.  Νότη Μηταράκη και τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη.

Ο Υπουργός κ. Ν. Μηταράκης τις τελευταίες ημέρες έχει χάσει την ψυχραιμία του καθώς όλα όσα είχε  σχεδιάσει για την δομή στο Θόλος δείχνουν να πήγαν περίπατο. Μέσα από αριθμούς και νούμερα προσπαθεί να πείσει ότι οι δομές που εκείνος σχεδιάζει να χτίσει είναι μικρότερης κλίμακας από τις ήδη υπάρχουσες και ότι είναι  αναγκαιότητα η δημιουργία των δομών στα νησιά μας.

Αφού δεν κατάφερε να πείσει με αυτά τα επιχειρήματα έχει προγραμματίσει ομιλία την προσεχή Δευτέρα 17/1/2022 στο Ομήρειο.

Την ίδια ώρα ο Περιφερειάρχης σε ανακοίνωση του, δηλώνει ότι η Περιφέρεια δεν θα συμμετάσχει και φυσικά ο κ. Μηταράκης έγινε “Τούρκος”  με εμφανή  εκνευρισμό και ειρωνικό ύφος απάντησε μέσω του πολιτικού του γραφείου :

«η Περιφέρεια τώρα υπερκεράζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Ούτε δομή για καταγραφή, να φύγουν όλοι…. Η επόμενη κίνηση θα ζητήσει να μετακινηθούν τα νησιά μακριά από τα σύνορα… Τι όμορφος θα ήταν ο κόσμος αν με ανακοινώσεις λύναμε προβλήματα… Θα είχαμε πρώτα από όλα διώξει τον κορονοϊό» σημειώνει το πολιτικό του γραφείο.

Έτσι ο Περιφερειάρχης με την ευθύτητα που τον χαρακτηρίζει απάντησε από την σελίδα του στο fb   τονίζοντας στον υπουργό ότι «Οι νήσοι ΔΕΝ μετακομίζουν (από την Εθνικά ευαίσθητη γεωγραφική θέση, στην οποία βρίσκονται στο Βόρειο Αιγαίο) όμως οι μετανάστες σ αυτές μπορούν να μετακομίσουν!”

Τελικά οι διαφορές είναι εμφανείς , ο Ν. Μηταράκης επικοινωνιακά δεν μπορεί να ‘παίξει’  τον Κ. Μουτζούρη. Ας αποδεχθεί την αλήθεια και να μεταφέρει την κατάσταση ως έχει στα νησιά του Β Αιγαίου στο Μαξίμου. Με δόση χιούμορ που αρέσκεται ο Υπουργός δήλωσε ότι ο Μουτζούρης θα ζητήσει στο τέλος να μετακομίσουν και τα νησιά απ’ την θέση τους να προσέξει μην  μετακομίσει αυτός από την θέση του βουλευτή. Και εκεί που θα το ζητήσει δεν θα του το αρνηθούν να είναι σίγουρος.

Αλήθεια την εκκένωση της Χίου με τους τελευταίους 300 που ζητά ο Περιφερειάρχης πότε θα την πετύχει ο Υπουργός;Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: