Δ. Μουτζούρη: Είναι θλιβερή, τραγική ειρωνεία που το Ελληνικό κράτος ‘τιμώντας’ το επετειακό έτος καταστροφής της Χίου με μια άλλη ύπουλη καταστροφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Στην σημερινή κινητοποίηση εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μούτζουρη η σύζυγος του κ. Δήμητρα Μουτζούρη η οποία μαζί με όλους τους Χιώτες βροντοφώναξε όχι στις νέες δομές.

Είμαστε Χιώτες, έχουμε γίνει όλοι Χιώτες και μας κερδίσατε με το ήθος σας, την αγωνιστικότητα σας, την αξιοπρέπεια σας ανέφερε η κ. Μουτζούρη και τόνισε ότι ήρθα εδώ κατόπιν επιθυμίας και παροτρύνσεις του συζύγου μου και Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη για να μιλήσω με την φωνή της καρδιάς του και να σας πω ότι θα είμαστε πάντα κοντά σας…. αποσπώντας το χειροκρότημα από τον κόσμο. Συνεχίζοντας την ομιλία της γεμίζοντας περηφάνια με τα λόγια της τους κατοίκους του νησιού όταν ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν θα υπήρχε το Ελληνικό κράτος εάν δεν υπήρχε η Χίος! Είναι θλιβερή, τραγική ειρωνεία  που το Ελληνικό κράτος ‘τιμώντας’ το επετειακό έτος καταστροφής της Χίου επιμένει να τιμήσει την αιματοβαμμένη καταστροφή με μια άλλη ύπουλη καταστροφή. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της κ. Δήμητρας  Μουτζούρη:

 Please follow and like us:
fb-share-icon