Η εμμονή του κ. Σπιλάνη με τον κ. Μουτζούρη

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Η εμμονή του κ. Σπιλάνη με τον κ. Μουτζούρη
Η Συμπαράταξη Πολιτών  ,βλέποντας την αποδοχή του Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη από τον κόσμο ,αναγκάστηκε  να στοχοποιήσει και την σύζυγο του μήπως και καταφέρει κάτι
Έτσι είναι : «αν δεν μπορείς να χτυπήσεις τον γάιδαρο , χτυπάς το σαμάρι».
Αλώστε ,αν θυμάμαι καλά, είχε προταθεί  η Αντιπεριφέρεια  Τουρισμού στον  κ.Σπιλανη κι εκείνος αρνήθηκε γιατί η άρνηση είναι για κάποιους ασφαλέστερη από την θέση. Ίσως είναι  ευκολότερο να κρίνεις από το να κρίνεσαι.
Ας αναφερθούμε όμως  σε μερικά από τα λεγόμενα του κ. Σπιλανη :
Όπως συμπεραίνει κάνεις εύκολα από τις αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής ο κ. Σπιλανης γνωρίζει ότι οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις της ΠΒΑ έγιναν με συμπιεσμένο κόστος και μέγιστη ανταποδοτικότητα σε προβολή στα κεντρικά ΜΜΕ.
Ας ξεκινήσουμε από τη «Σμύρνη μου αγαπημένη» που τώρα ταξιδεύει με μεγάλη επιτυχία σε Ευρώπη κι Αμερική φέροντας τις ομορφιές της Λέσβου μαζί της.
Τα χρήματα δόθηκαν όχι στην παραγωγή αλλά στην τοπική κοινωνία (ξενοδοχεία εστιατόρια κλπ ) για να ζωντανέψει ο τόπος σε μια νεκρή περίοδο μιζέριας και φτώχειας λόγω κορωνοιού .
Πάμε τώρα στην αναφορά για την εκπομπή του Τάσου Δούση  .
Η οικονομική επιτροπή ενέκρινε 20.000 (ποσό ελάχιστο για τα δεδομένα των καναλιών)  και όχι 45000 όπως ισχυρίζεται .
Ας πούμε κάτι όμως και για την εκδήλωση στο Αίπος που  «στοίχισε το διπλάσιο από το έργο που είχε  εκτελεστεί» ,να θυμίσουμε ότι το έργο που εκτελέστηκε δηλαδή η ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων έγινε αποκλειστικά με χορηγίες ύψους 25.000 €. που η ‘καθήμενη στο εδώλιο’ από τον κ. Σπιλανη, κ. Δήμητρα Μουτζούρη κατάφερε να εξασφαλίσει.
Άραγε η πιο καλοπροαίρετη εθελοντική προσφορά θεωρείται βαρύ αμάρτημα;
Εν κατακλείδι ;;; Είναι άνανδρο να χτυπάς τη σύζυγο κάποιου όταν δεν καταφέρνεις να πλήξεις τον ίδιο;Please follow and like us:
fb-share-icon