Κ. Μουτζούρης: Θα συνεχίσω τις προσπάθειες έως ότου το φράγμα  παραδοθεί ολοκληρωμένο στον Χιακό Λαό

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 ο Περιφερειάρχης Βορείου  Αιγαίου  Κωνσταντίνος Μουτζούρης μετέβη στην Χίο με την ευκαιρία της άφιξης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τρόφιμων κ.  Γιώργου Γεωργαντά   προκειμένου να ενημερωθεί από τον Υπουργό  και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη για την επανέναρξη  των εργασιών του έργου πνοής για την Χίου « Κόρης  Γεφύρι» το οποίο επιβλέπει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη ,η Περιφέρεια Β. Αιγαίου ανέθεσε γεωτεχνική μελέτη στον καθηγητή του  ΕΜΠ Γιώργο Γκαζέτα η οποία έδωσε  το πράσινο φως στην επανεκκίνηση των εργασιών.

Αν και έχουν προηγηθεί αλλεπάλληλες συναντήσεις και πιέσεις του  Περιφερειάρχη προς τους εκάστοτε αρμόδιους  Υπουργούς,  τώρα για πρώτη φορά ο ίδιος  εκφράζει την ικανοποίηση του για την νέα τροπή της εξέλιξης  του έργου και δηλώνει ότι ως μηχανικός και ως Περιφερειάρχης, έχοντας  αναλάβει την ευθύνη της επίβλεψης  θα συνεχίσει τις προσπάθειες έως ότου το φράγμα  παραδοθεί ολοκληρωμένο στον Χιακό Λαό το συντομότερο δυνατόν.Please follow and like us:
fb-share-icon