Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου και της συζύγου του για την απώλεια της Μαρίας Χρονοπούλου

   Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης και η σύζυγος Δήμητρα Μουτζούρη εκφράζουν την βαθιά θλίψη  για την απώλεια της  αγαπημένης φίλης, εθελόντριας συνεργάτιδας Μαίρης Χρονοπούλου που με το εύρος των γνώσεων της προσέφερε τα μέγιστα.

Η είδηση της απώλειας σκόρπισε θλίψη σε όλους μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. Θα την θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό.

Η  Μαίρη Χρονοπούλου ήταν  πτυχιούχος οικονομολόγος απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών , Διοίκηση πολιτισμικών μονάδων και καθηγήτρια Ισπανικής γλώσσας. Είχε ενεργή ενασχόληση με τα πολιτιστικά δρώμενα, τους μαζικούς φορείς και τον εθελοντισμό και έχει βραβευτεί για την προσφορά της.

Υπήρξε  γραμματέας του ΔΣ του  Φιλοτεχνικού Ομίλου Χίου , υπεύθυνη γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων του Ιδρύματος Δαμαλά, μέλος του ΔΣ του  Ιερού τάγματος Αγίου Παντελεήμονα Λειβαδίων , μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου Β. Αιγαίου, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Χίου Ψαρών Οινουσσών, τ. Πρόεδρος συλλόγου Πελοποννησιών Χίου , μέλος δημοσιογραφικής Ένωσης Ελληνικού τύπου εξωτερικού, μέλος του συλλόγου αποφοίτων φιλεκπαιδευτικής εταιρείας , μέλος συλλόγου Ελληνίδων επιστημόνων, εθελόντρια σε εκπαιδευτικές ομάδες,  δημοσιογράφος στον περιοδικό τύπο καθώς και μέλος σε συλλόγους και οργανώσεις.

Με άξονα την λαογραφία, τον πολιτισμό και την ιστορία αρθρογραφούσε τα τελευταία 20 χρόνια στην ιστορική εφημερίδα Πρόοδο, στο περιοδικό Δάφνη, ενώ ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της από τον Πειραιά με έντονη συγγραφή στις τοπικές εφημερίδες.

Επίσης δίδαξε ανιδιοτελώς επί 21 χρόνια στο Κουκουνάριο Πνευµατικό κέντρο Ισπανική γλώσσα.Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: