Η Χίος «Επιλέγει Ναυτιλία» και καταξιώνεται στον Παγκόσμιο χάρτη της ναυτοσύνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Διεξήχθη σήμερα Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Χίου η ημερίδα ¨Επιλέγω Ναυτιλία¨ της Isalos.net και των Ναυτικών Χρονικών, που αφορά στους πρωτοετείς σπουδαστές και σπουδάστριες των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού Χίου και Οινουσσών, με την συμμετοχή εκπροσώπων 15 ναυτιλιακών εταιρειών.
Ο Αγιασμός τελέστει από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκο.

Ο εκδότης των «Ναυτικών χρονικών» Ηλ.Μπίσιας καλοσώρισε στην ημερίδα τους σπουδαστές που στην πλειοψηφία τους είναι Χιώτες. Ο οικοδεσπότης διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών Γ.Μάργαρης αφού καλοσώρισε τους σπουδαστές τόνισε την σημασία της διοργάνωσης που γίνεται για πρώτη φορά στη Χίο, εξέφρασε την πρόθεση να καθιερωθεί η εκδήλωση αυτή και να γίνεται στη Χιο παραμονές της γιορτής του Αγ. Νικολάου και βράβευσε τους συμμετέχοντες και παρέδοσε αναμνηστική πλακέτα στους διατελέσαντες Διευθυντές σπουδών της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου.

Στο πλευρό των σπουδαστών δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του ο βουλευτής Χίου  ΣΥΡΙΖΑ-  Π.Σ Α.Μιχαηλίδης. Για μια δράση που τιμά τη Χίο έκανε λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Βρουλής εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του στους νέους που επέλεξαν την θάλασσα, στους διοργανωτές και τόνισε ότι η Περιφέρεια θα είμαστε στο πλευρό σας όποτε χρειαστείτε ότι χρειαστειτε. Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χίου Σ.Κάρμαντζης ανακοίνωσε την πρόθεση στέγασης και λειτουργίας Κέντρου Ναυτοσύνης Χίου στο κτήριο του Ρεξ τονίζοντας ότι το οφείλουμε στους Χιώτες ναυτικούς.

Ακολουθεί βίντεο από την ημερίδα:

 

  

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon