Ακυρώσεις, ματαιώσεις, αναβολές εκδηλώσεων! Ακύρωση του χορού στο πλοίο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ»


Ακυρώσεις, ματαιώσεις, αναβολές εκδηλώσεων!
Το γλέντι της ΟΛΣΑ, οι χοροί Ανεμωτισίων και Σκαλοχωριτών, η εκδήλωση “Η Γυναίκα της Λέσβου”

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης των Λεσβιακών Συλλόγων της Αττικής και των Λέσβιων προς τα δοκιμαζόμενα νησιά μας και τους συγχωριανούς μας, η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, επιβεβαιώνει εκ νέου την απόφαση που έλαβε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου για την ακύρωση του χορού της στις 8 Μαρτίου στο πλοίο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» το οποίο εκτελεί δρομολόγια για λογαριασμό της Hellenic Seaways.

Επίσης το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Ανεμωτισίων Λέσβου λαμβάνοντας υπόψη τα γεγονότα, για προληπτικούς λόγους και με απόλυτο σεβασμό στους συμμετέχοντες, ανακοινώνει την αναβολή του ετήσιου χορού του στις 7 Μαρτίου, στο “Αρχοντικό της Φωτεινής” ύστερα από σχετική απόφαση του Δ.Σ., ευχαριστεί όλους για τη στήριξη και ζητάει συγνώμη για την όποια αναστάτωση προκάλεσε. Μεταθέτει δε, την διεξαγωγή του σε ημερομηνία που θα οριστεί εκ νέου.

Στο ίδιο προέβη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκαλοχωριτών Λέσβου “Ο Άγιος Γεώργιος”,σε συνεδρίαση του στις 27 Φεβρουαρίου 2020, έχοντας υπόψη τα πρωτόγνωρα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο νησί μας εξαιτίας της απόφασης της Κυβέρνησις για ΕΠΙΤΑΞΗ και τη δημιουργία κλειστών δομών. Αποφάσισε ομόφωνα, να αναβάλλει το χορό του, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στο μεζεδοπωλείο “Το λιθάρι” στο Περιστέρι,σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στο Λεσβιακό Λαό και καλεί την Κυβέρνηση για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων με Δημοκρατικό τρόπο και όχι με χρήση Αστυνομικής βίας!

Απόφαση αναβολής και για την εκδήλωση “Η Γυναίκα της Λέσβου” πού είχε προγραμματιστεί από το σύλλογο “Ελαίας Νήσος Λέσβος” για την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, λόγω της επικρατούσας ανησυχίας για την εξάπλωση του Κορωνοιού.
Ο σύλλογος ευχαριστεί φίλους και συμπολίτες για την μέγιστη θετική τους υποστήριξη για την επιτυχία της εκδήλωσης και θα προσπαθήσει να βρει μια άλλη ιδανική ημερομηνία για να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων.

Με το νου μας στραμμένο στα νησιά, συνεχίζουμε…
Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ)
Please follow and like us:
fb-share-icon