Θρήνος για τον άδικο χαμό της 45χρονης Ρούλας- Συλλυπητήριες επιστολές

<<Κεραυνός εν αιθρία, >> ήταν το άκουσμα θανάτου της αγαπητής Ρούλας Παπαδάκη – Μεταξή. Η 45χρόνη Νενητούσαινα απεβίωσε αιφνιδίως χθες το μεσημέρι.  Έφυγε τόσο πρόωρα αφήνοντας απαρηγόρητους , γονείς, αδέλφια σύζυγο και τρία παιδιά.

Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22-12-2018, στην Ιερή Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νενήτων . 1500 μ.μ.,

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ:

Tο ΔΣ του ΜΕΑΣ Νενήτων ¨ Η Βοκαριά ¨ μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου της Αργυρώς Παπαδάκη – Μεταξή που έχει συγκλονίσει την μικρή μας κοινωνία και σε ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης στο βαρύ πένθος της οικογένειας αποφάσισε να ματαιώσει όλες τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις (κάλαντα κλπ). Ευχόμαστε η θανούσα που αποτέλεσε δραστήριο μέλος των Νενήτων κυρίως από την για χρόνια συμετοχή της στους συλλόγους γονέων του Σχολείου μας να αναπαυτεί εν Ειρήνη .

Στην οικογένεια της ευχόμαστε με δύναμη και υπομονή να ξεπεράσει το αναπάντεχο αυτό γεγονός .

Η οικογένεια του Α.Π.Ο. Κανάρη Νενήτων εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στον παίκτη της ομάδας Παναγιώτη Μεταξή για τον αιφνίδιο θάνατο της μητέρας του.

 

Επίσης το Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισε όπως ακυρώσει το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν, το οποίο θα λάμβανε χώραν στις 25/12/218, λόγω πένθους. Το Σωματείο μας προχωρεί στην ακύρωση αυτή σε ένδειξη σεβασμού. Για ακόμη μια φορά ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια.

 

Please follow and like us:
fb-share-icon