20 χρόνια κοντά στην Χιώτισσα-Εκστρατείες για καρκίνο του Μαστού & Ενδοοικογενειακή Βία (βίντεο)


Μια υπέροχη ημέρα join avon beauty στην Χίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Chandris. H υπεύθυνη για τα νησιά κ. Μαρία Χριστοδουλίδου αναφέρθηκε ότι σκοπός της εκδήλωσης είναι να γνωρίσουμε την AVON και για τις ευκαιρίες κέρδους που δίνει.

Η συμμετοχή στην χθεσινή ημερίδα ήταν μεγάλη ενώ η Χιώτισσα Sales Leader της  AVON κ. Αγγελική Τόπακα τόνισε ότι είναι μια νότα ομορφιάς που είναι δίπλα στην Χιώτισσα 20 χρόνια. Επίσης η AVON στηρίξει την καμπάνια κατά του καρκίνου του μαστού και τις ενδοοικογενειακής βίας.

 
Εκστρατείες

Υποστηρίζοντας δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας που επικεντρώνονται σε θέματα που αγγίζουν ιδιαίτερα τις γυναίκες.

Καρκίνος του Μαστού

Η Εκστρατεία ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού ξεκίνησε το 1992 και συνεχίζει να συγκεντρώνει χρήματα και να παρέχει ενημέρωση για την ασθένεια, που επηρεάζει τη ζωή χιλιάδων γυναικών.

Η Avon είναι περήφανη που χρηματοδοτεί την έρευνα για την ανεύρεση νέων θεραπειών, αλλά και την παροχή ενημέρωσης, ώστε όλες οι γυναίκες να γνωρίσουν το στήθος τους, με σκοπό στο μέλλον καμία γυναίκα να χάνει τη ζωή της από καρκίνο του μαστού.

Το 2015, η Avon και το Avon Foundation for Women συνεισέφεραν πάνω από 1 δις δολάρια σε περισσότερες από 50 χώρες.

Ενδοοικογενειακή Βία

Στην Ελλάδα η Εκστρατεία Ενάντια στη Βία Μέσα στην Οικογένεια ξεκίνησε τη δράση της το 2009. Η υποστήριξη και η αναγνωρισιμότητα του προβλήματος, η εκπαίδευση, η πρόληψη και η βοήθεια των θυμάτων είναι οι στόχοι για να σπάσει ο κύκλος της Βίας στις επόμενες γενιές.

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, προγράμματα επιμόρφωσης, πρόληψης και ενημέρωσης, καθώς και προγράμματα κατά της οικογενειακής Βίας, εστιάζοντας στη βοήθεια προς τα παιδιά που επηρεάζονται, έτσι ώστε να σταματήσει ο κύκλος της Βίας.

Please follow and like us:
fb-share-icon