ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Έριξε φως σε πολλά ερωτηματικά ο καθηγητής I.Μάζης


Σε μια κατάμεστη τόσο μέσα όσο και στον προθάλαμό της αίθουσα , ο καθηγητής Ι.Μάζης έδωσε μια εξαιρετική διάλεξη και ακολούθησε συζήτηση με θέμα “Οι νέες συνθήκες αστάθειας στην περιοχή και το μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα.

Ο κ. καθηγητής κατέθεσε αναλυτικά τις τεκμηριωμένες απόψεις και προτάσεις του για το ζήτημα και κατόπιν ανέλυσε και εξήγησε πολύ παραστατικά θέματα σχετικά με τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας.

Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου της Χίου αλλά και το υψηλό επίπεδο της συζήτησης που έγινε, έδειξε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ενημέρωσης και πληροφόρησης από πρόσωπα του βεληνεκούς και της εγκυρότητας του κ. Μάζη.

Είναι η δεύτερη φορά που έρχεται σαν προσκεκλημένος της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα και τον ευχαριστούμε θερμότατα για την τιμή που κάνει στο νησί μας με την παρουσία του και την ανιδιοτελή προσφορά του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται και στο κοινό που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες εκείνης της ημέρας κατέκλυσε το Ομήρειο δείχνοντας το ενδιαφέρον του και την αγάπη του για το νησί μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ολόκληρη η ομιλία του κ. καθηγητή απομαγνητοφωνημένη βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/notes/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B1/%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%AE%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF-14-12-2019/2635119043377604/

 
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *