Διπλό Χιώτικο χτύπημα στο ΣΕΦ


Σημαντικές Χιώτικες επιτυχίες με φόντο το ΣΕΦ.

Στον στίβο:

Τον πρώτο της αγώνα πραγματοποίησε για φέτος η αθλήτρια της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Χίου Νεαμονιτη Μάρθα στο ΣΕΦ την Κυριακή 9/2/20. Η αθλήτρια του Καραχάλιου Χρήστου πήρε την δεύτερη θέση στα 60 m. με χρόνο 8.07. Τον πρώτο της αγώνα για φέτος πραγματοποίησε και η Σωτηριανου Υπατία στο άλμα εις ύψος με επίδοση 1.45.

  Η ομάδα της Ολυμπιάδας θα συμμετέχει και αυτή την εβδομάδα στην ημερίδα που διοργανώνεται στο ΣΕΦ.
https://www.facebook.com/hr.karahalios.gr/posts/2988880837816844
Στην επιτραπέζια αντισφαίριση που ο Παγχιακός παρέμεινε για μία ακόμη χρονιά στην Α2 με τον προπονητή της ομάδας Κωνσταντίνο Αναγνώστου να δηλώνει :
Με αυτά και αυτά και με κάτι άλλα………. έφτασε στο τέλος της και η φετινή σεζόν για το Πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Ο Παγχιακος Γ. Σ χάρη στην υπερπολυτιμη βοήθεια των δύο Μαριων της ομαδας( Μοιρου και Στέργιου) και των υπολοίπων κοριτσιών Μαρίνα-Κελυ-Μίνα-Αλεξάνδρα και Άρτεμις κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία για άλλη μια χρονιά στην οποία θα συμμετάσχει του χρόνου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Για αυτή την επιτυχία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα Φροντιστήρια Πουκάμισας, τη HellenicSeaWays, το My Cafe και Kyros Deco και το fashionprint και Υδρόγειος Ασφαλιστική για την πολυτιμη συνεισφοράς τους στο να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ




Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: