“ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ” ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ & ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ


H εμμονή του Βουλευτή Χίου Ν. Μηταράκη να διασυνδέει την δημιουργία νέων φυλακών εκτός αστικού ιστού με την προτεινόμενη υπερδομή, μεταθέτει σε άγνωστο χρόνο στο μέλλον, την πραγματική ανάγκη μεταφοράς τους εκτός της πόλης .
Όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα της μεταφοράς ,γνωρίζουν ότι η προοπτική δημιουργίας φυλακών στο Αίπος έχει απορριφθεί από το αρμόδιο υπουργείο.

Αλήθεια η αρμόδια ΓΓ Αντιεγκληματικής Πολιτικής δεν το γνωρίζει; Ήρθε χωρίς ενημέρωση ή με μοναδικό σκοπό να αποτελέσει ένα ακόμη μέσο επιβολής της νέας γιγαντιαίας δομής μεταναστών;
Με την διχαστική λογική και τον διαμοιρασμό της μιζέριας ούτε το πρόβλημα μπορεί πλέον να κρυφτεί κάτω από το χαλί, ούτε η κοινωνία να αποπροσανατολιστεί.
Οι περίεργες εμμονές και οι αδιέξοδοι ακροβατισμοί (ανακοίνωση ημίκλειστων υπερδομών , γραπτές διαβεβαιώσεις του κ. Χρυσοχοίδη προς την ΕΕ για παράλληλη λειτουργία με τις υφιστάμενες κλπ), δείχνουν όχι μόνο ότι δεν υπάρχει αντίληψη των εθνικών και κοινωνικών κινδύνων για το ακριτικό μας νησί ,αλλά και έλλειψη σοβαρού σχεδίου.
Οι τοπικές κοινωνίες και τα δημοτικά συμβούλια των νησιών έχουν πάρει αποφάσεις οι οποίες αγνοούνται επιδεικτικά ,αλλά δεν θα επιτρέψουν την καταστροφή του τόπου τους.

ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *