ΧΙΟΥ ΜΑΡΚΟΣ:Κοιτάξτε τις γειτονιές του Πειραιά για ταλέντα- Γενέθλια με ΘΡΥΛΙΚΗ φρενίτιδα στην Προκυμαία


Η δύναμη του Ολυμπιακού πηγάζει από τις γειτονιές του Πειραιά και το Πασαλιμάνι. Ας το κοιτάξει ο Θρύλος αυτό και να μην κοιτάει στο εξωτερικό για παίκτες τόνισε ο ερυθρόλευκος Μητροπολίτης Χίου κκ. Μάρκος.

Οι φίλοι του Θρύλου στο νησί, εκδήλωσαν τη λατρεία τους για τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και παλιά δόξα της ομάδας μας, Αριέλ Ιμπαγάσα, με την αποστολή να βιώνει θερμό καλωσόρισμα.

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Χίου “Κοραής”, ενώ ξεχώρισε η δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Παντελή Μπουγδάνου για “στήριξη των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού και των Σχολών του” αλλά και η δήλωση του Μητροπολίτη Χίου, Μάρκου: “Η δύναμη του Ολυμπιακού πηγάζει από τις γειτονιές του Πειραιά και το Πασαλιμάνι. Μην το ξεχνάτε ποτέ”!

Στα εγκαίνια η  Λατρεία για τον Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν έκδηλη και η ατμόσφαιρα γιορτινή.Ο Μητροπολίτης Χίου, κκ. Μάρκος πραγματοποίησε τον αγιασμό στα κατάμεστα γραφεία και το πεζοδρόμιο που γέμισε μέχρι τα Goodys από φίλους της ομάδας και παιδιά της Ακαδημίας.
Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: