Η θύρα 7 Χίου μπροστάρης για χάρη του Ολυμπιακού-Oι σύνδεσμοι δεν είναι παλιόπαιδο άλλα παιδιά με αρχές & κοινωνική ευαισθησία!!!


Πρωτοσέλιδο  δημοσίευμα στην εφημερίδα ΦΩΣ με επίκεντρο τη Χίο. Ο υπεύθυνος της θύρας 7 Χίου Γιώργος Παβίτσος έκανε μια συνέντευξη που έκανε πάταγο

Βεβαία η εφημερίδα δεν ήρθε στην Χιο λόγω κορονοιου:
Για μια ακόμα φορά η θύρα 7 Χίου ανέλαβε το γνωστό κομμάτι της του μπροστάρη που για χάρη του Ολυμπιακού και της αγάπης που τρέφει σε όλα τα αθλήματα που φορούν τον δαφνωστεφανωμένο έφηβο!!!
Στόχος οι 100 κάρτες μέλη και οι 500 κάρτες φιλάθλου που σε αυτές τις μέρες που περνάει η ανθρωπότητα λόγω κορονοιου είναι πολύ δύσκολο άλλα πιστεύουμε ότι για μια ακόμη φορά οι ολυμπιακοί του νησιού θα δείξουν με πράξεις την κάψα για οτιδήποτε ερυθρόλευκο!!!
Η συνέντευξη γνωστού μέλους του κλαμπ δίνει το σύνθημα για κινητοποίηση παντού!!!!Να έχουνε στο μυαλό τους ότι η ώρα να δείξουν την αγάπη τους και κάλο θα είναι όσοι μας θυμηθούν παραμονές μεγάλων αγώνων να μην μπουν στον κόπο να μας ενοχλούσουν!!!!
Η Θύρα 7 Χίου είναι παρούσα σε οποία κοινωνική εκδήλωση γίνετε εντός η εκτός νησιού με σκοπό να βοηθήσει την κοινωνία και να δείξει ότι οι σύνδεσμοι δεν είναι κάποια παλιόπαιδο άλλα παιδιά με αρχές και κοινωνική ευαισθησία!!!
Ζήτω η θύρα 7 Ζήτω ο Ολυμπιακός σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς!!!
Να σημειώσουμε  ότι όλα τα λεφτά από κάρτες μέλους και φιλάθλου θα πάνε στα τμήματα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

 

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: