Ήττα στο γκολ στα Χανιά- Στο γκρουπ των μελλοθανάτων

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της Α1 πόλο ανδρών. Ο ΝΟΧ έχασε στο γκολ στα Χανιά και την ευκαιρία να αποφύγει το γκρουπ των μελλοθανάτων, αφού αν νικούσε θα πέρναγε τον Παναθηναϊκό που τερμάτισε με 9 βαθμούς ενώ η Χιος με 7.

Τώρα το νέο γκρουπ των ομάδων 13-16 διαμορφώνεται :

1. Π. Φάληρο 9

2. Χιος 7

3. Βόλος 1

4. Άρης 0

Ακολουθεί όμως μακρύς δρόμος και σειρά μπαράζ και play out.Κρατάει ο ΝΟΧ την θετική εμφάνιση στα Χανιά και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Τα Χανιά προηγήθηκαν με 6-1 στο δεύτερο οκτάλεπτο και 7-3 στο τρίτο. Στην τελευταία περίοδο οι Χιώτες επανήλθαν, μείωσαν στο φινάλε στο ένα γκολ και είχαν ευκαιρίες ακόμα και για ισοφάριση. Ηγέτης και σκόρερ του ΝΟ Χανίων ήταν ο Μπέτο με 5 γκολ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΟ ΧΙΟΥ 11-10

Οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 2-4, 3-5

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σπάχιτς 1, Νικολαΐδης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Τοτ 1, Αποστολάκης, Μπέτο 5, Μαζοκοπάκης 2, Κουμής, Παπάς, Πρωιμάκης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 1, Σφηκάκης, Γδύσης, Παππάς Κ., Παππάς Αλ. 2, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Μαρουλάς, Κόλλιας, Καλαργυρός 3, Γαβαλάς Ιω. 1, Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ. 2, Αμπάζης 1.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Δαμιανάκης

Αλυτάρχης: Ιάκωβος Κουμής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης ΚορακήςPlease follow and like us:
fb-share-icon