«Φέτος περιμένουμε τα νησιά μας να κατακλυστούν από τους Βορειοελλαδίτες» (φωτο)

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης της Θεσσαλονίκης έγινε η παρουσίαση της νέας τουριστικής καμπάνιας για τα νησιά του Β. Αιγαίου με τίτλο «Πάμε Βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς».

Με άρωμα showbiz η καμπάνια για τον τουρισμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επέλεξε έναν ιδιαίτερο πρωτότυπο αλλά και πρωτοποριακό τρόπο για τη νέα τουριστική καμπάνια . Στην καμπάνια «πρωταγωνιστούν» άνθρωποι που κατάγονται από τα νησιά και που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα μέσα από την επαγγελματική τους διαδρομή οι οποίοι προβάλλουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τις ομορφιές των νησιών.

Τον ρόλο αυτόν δέχθηκαν με μεγάλη χαρά αφιλοκερδώς ο Στέλιος Ρόκκος για την Λήμνο, η Ναταλία Γερμανού για την Λέσβο, ο Γιώργος Αυτιάς για την Σάμο, η Ελευθερία Αρβανιτάκη για την Ικαρία, ο Χριστόφορος Μερούσης για την Χίο ενώ πρέσβειρα όλης της επικοινωνιακής καμπάνιας είναι η ηθοποιός Μιμή Ντενίση.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουντζούρης δήλωσε πως η έναρξη της νέας τουριστικής καμπάνιας έγινε από τη Μακεδονία γιατί τα νησιά του Βορείου Αιγαίου τα συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί με τη Βόρεια Ελλάδα και πως αυτά τα ταλαιπωρημένα νησιά δικαιούνται να έχουν την υποστήριξη και παρουσία των ελλήνων ώστε να φανεί η συμπαράσταση και η αρωγή τους.

Τέλος ο κ. Μουτζούρης σημείωσε πως «φέτος περιμένουμε τα νησιά μας να κατακλυστούν από τους Βορειοελλαδίτες».

104039698_3170627113028178_9107869592419270036_n.jpg

103983528_1634376160077391_2406493797036340463_n.jpg

Η Συνάντηση Μουτζούρη- Ζορπίδη στο ΕΕΘ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης είναι έτοιμο να συνδράμει κάθε προσπάθεια για αύξηση του τουρισμού στα νησιά του Αιγαίου, καθώς αυτό αποτελεί εθνική ανάγκη και πατριωτική υποχρέωση.

Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, στο πλαίσιο των επαφών που έχει σήμερα ο δεύτερος για την τουριστική προώθηση της περιοχής του.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα νησιά σας με το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα. Γνωρίζουμε όμως πολύ περισσότερο την ομορφιά τους αλλά και ότι αποτελούν ιδανικό τουριστικό προορισμό, καθώς διαθέτουν όλα τα στοιχεία που αποζητά ένας τουρίστας. Δηλώνουμε λοιπόν ότι είμαστε στη διάθεση σας», τόνισε ο κ. Ζορπίδης.

Στη συζήτηση, που έγινε με τη συμμετοχή συνεργατών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και τουριστικών πρακτόρων- μελών του ΕΕΘ συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ανάδειξη της περιοχής, τη διευκόλυνση της πρόσβασης, την παροχή υπηρεσιών και την καλύτερη οργάνωση των τουριστικών πακέτων.

Μάλιστα, ο κ. Μουτζούρης ευχαρίστησε θερμά για τη συζήτηση τον κ. Ζορπίδη και δήλωσε ότι κατέγραψε τις ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις τους προκειμένου να μελετήσει την εφαρμογή τους, αφού πρόκειται, όπως είπε, για ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά.

 

ΠΗΓΗ: seleo.gr , thestival.gr

Please follow and like us:
fb-share-icon