Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου


Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου πραγματοποίησε στις 2 & 3 Ιουλίου 2020 ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου, κ. Χρήστος Ροϊλός.

Συνοδευόμενος από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χίου στις 2 Ιουλίου 2020 επισκέφθηκαν το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ. κ. Μάρκο, τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Μπουγδάνο, το Δήμαρχο, κ. Κάρμαντζη και την Τοπική Μονάδα Υγείας όπου συναντήθηκαν με το Διευθυντή, κ. Ταναϊνη, την Παθολόγο κα Μιχελάκη, και το Διευθυντή-Υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Πυργίου, κ. Θεοδωρόπουλο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Πυργίου και στη συνέχεια το Πολυδύναμο Ιατρείο Καρδαμύλων.

Την επόμενη ημέρα πραγματοποίησε συναντήσεις με τους Φορείς του Γενικού Νοσοκομείου Χίου και επισκέφθηκε τα Τμήματα όπου ευχαρίστησε θερμά και συνεχάρη τους εργαζομένους που καθημερινά προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις εν μέσω της πανδημίας Covid-19 διαβεβαιώνοντας το προσωπικό ότι προσπαθεί καθημερινά για τη μέγιστη διασφάλιση της προστασίας των εργαζομένων και την ενίσχυση του Νοσοκομείου μας με κάθε μέσο ώστε να βρίσκεται στη μέγιστη δυνατή ετοιμότητα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνθηκαν στους δωρητές που υποστήριξαν το Νοσοκομείο της Χίου σε μια εποχή που ο πλανήτης μετρά τις πληγές του.

Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση με το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας, κ. Βρουλή.

 

 

                                                                                                                                                   Εκ της Διοικήσεως
Please follow and like us:
fb-share-icon