ΝOS, το διαφορετικό ποτό μαστίχας

H ποτοποιία ΣΤΟΥΠΑΚΗ Α.Ε κυκλοφορησε ένα διαφορετικό πότο με μαστίχα γκρέιπφρουτ λάιμ και δυόσμο. Ένα ποτό που σίγουρα διαφέρει απ’ οσα ξέρουμε ως τώρα. Όπως αναφερεται και στο δελτίο τύπου που εξεδωσε η γνωστή ποτοποιία το νέο αυτό ποτό ονομάζεται NOS, εκ του No Ordinary Spirit

 No Ordinary Spirit

H Ποτοποιία Χίου, Στουπάκης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την κυκλοφορία ενός νέου, ιδιαίτερου ποτού που παρόμοιο του δεν υπάρχει.  Αυτό είναι το N.O.S.! Με τα αρχικά N.O.S. να σημαίνουν No Ordinary Spirit. Το πλέον ασυνήθιστο και διαφορετικό ποτό!
Ένα απόσταγμα μαστίχας 35 αλκοολικών βαθμών συνδυασμένο αρμονικά με γκρέιπφρουτ, μοσχολέμονο (λάιμ) και δυόσμο. Μία μοναδική συνταγή που επιμελήθηκαν ο Γιάννης Στουπάκης με τον Ανδρέα Ματθίδη (Σύμβουλο Οίνων & Αποσταγμάτων και Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Οινοχόων) προκειμένου να δώσουν μια άλλη διάσταση στην ιδιαιτερότητα της μαστίχας και να την αξιοποιήσουν συνδυαστικά με πολύτιμα και σπάνια Ελληνικά – Μεσογειακά υλικά ώστε να δημιουργηθεί κάτι ασυνήθιστο και αντισυμβατικό.
Το NOS πίνεται σκέτο παγωμένο, με πάγο ή σε συνδυασμό με tonic (κατά προτίμηση Mediterranean ή light) ή Pink Grapefruit Soda.
Το N.O.S. διανέμεται στην Ελλάδα από την Β.Σ. Καρούλιας Α.Β.Ε.Ε.Π.

 

Please follow and like us:
fb-share-icon