Κ. Μουτζούρης: Διαπιστώσαμε ότι η πρόοδος είναι αρκετά ταχύς (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Επιτόπια επίσκεψη στο εργοτάξιο του Νοσοκομείου στην Παθολογική και Ψυχιατρική πτέρυγα πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Βρουλή και τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες κ. Νίκο Νύκτα, κ. Λεωνίδα Αθηνάδη ,κ. Παντελή Μπουρνιά. Παρουσία της  Διοικήτριας του Νοσοκομείου Χίου κ. Ελένης Κανταράκη και των Τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας ο ανάδοχος του έργου ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών.

Μετά την επίσκεψη ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης δήλωσε: Στο έργο που χρηματοδοτούμε διαπιστώσαμε ότι η πρόοδος είναι αρκετά ταχύς και τον Μάρτιο του 2022 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο ανακατασκευής των κτιρίων Παθολογικής και Ψυχιατρικής και θα μας παραδοθεί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τις τεχνικές μας υπηρεσίες και τον ανάδοχο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής δήλωσε ότι διαπίστωσε σημαντική διαφορά στις εργασίες του έργου από την προηγούμενη επίσκεψη του προ μιας; εβδομάδας.

Η κ. Κανταράκη υπογράμμισε ότι οι εργασίες προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό ενώ τόνισε ότι η ολοκλήρωση του κτιρίου της Παθολογικής είναι ιδιαίτερα πολύτιμη λόγω και της πανδημίας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.Please follow and like us:
fb-share-icon