ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΝΟΧ

Από: Γιάννη Αναδιώτη                                                                                                    Προς: Ναυτικό Όμιλο Χίου

 

 

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Χίου,

Με λύπη μου ανακοινώνω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου μας, καθώς μετά από δύο χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων δε λογάριασα ούτε κόπο ούτε χρόνο, νιώθω αφενός ότι δε θα μπορώ πλέον ν΄ ανταποκριθώ στα καθήκοντα της θέσης και αφετέρου ότι οι στόχοι, οι προσδοκίες και το όραμα που είχα (είχαμε) για το μέλλον του Ομίλου τορπιλίζονται ποικιλοτρόπως.

Εύχομαι ολόψυχα τα μέλη, οι φίλοι, οι προπονητές, οι οικογένειες των αθλητών και των αθλητριών μας, αλλά και οι διοικούντες αυτόν τον τόπο ανεξαρτήτως παρατάξεων, καθώς και όλοι οι Χιώτες και οι Χιώτισσες να συνειδητοποιήσουν εγκαίρως τη σημαντικότητα του ιστορικού μας σωματείου για το νησί και την αναγκαιότητα της σωστής και απρόσκοπτης λειτουργίας του. Ενός σωματείου που προσφέρει στον τοπικό αλλά και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό για σχεδόν έναν αιώνα.

Πίστευα κι εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Ναυτικός Όμιλος Χίου είναι το καλύτερο «όπλο» που έχουμε στα χέρια μας για την ανάδειξη του ναυταθλητισμού και του αθλητισμού στο νησί μας και που παράλληλα μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική οικονομία μέσω της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού με τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών συναντήσεων όπως αποδείχτηκε κατά κόρον τα δύο τελευταία χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά τόσο αυτούς που με τίμησαν και μου εμπιστεύθηκαν τη θέση του Προέδρου του Ομίλου, όσο και αυτούς που συνεργάστηκαν μαζί μου και μοιράστηκαν τα όνειρα, τις χαρές και τις πίκρες μας. Υπόσχομαι ότι ακόμα και εκτός διοίκησης θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου όποτε και όπως μου ζητηθεί, ελπίζοντας ότι οι φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Χίου θα ενώσουν επιτέλους τις δυνάμεις τους για το καλό του σωματείου και του τόπου.

Με τιμή

Γιάννης Αναδιώτης

τ. Πρόεδρος Ν.Ο.Χίου

 

 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com