ΟΕΒΕ: Ημέρα μνήμης που αποδεικνύει ότι χαμένος είναι ο αγώνας που δε δόθηκε ποτέ!

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
100 και πλέον χρόνια από τους αιματηρούς αγώνες του Σικάγο που δόθηκαν για την απόκτηση εργασιακών δικαιωμάτων , η σημαντικότητα της εργατικής Πρωτομαγιάς είναι πιο επίκαιρη από ποτέ καθώς ο πόλεμος στην Ουκρανία που κρατεί ήδη δύο μήνες, εκτός από την απώλεια ανθρώπινων ζωών οδήγησε σε άνοδο των ήδη αυξημένων τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης και την ηλεκτρική ενέργεια με αποτέλεσμα να φέρει επαγγελματίες και εργαζόμενους σε δυσμενή θέση.

Παράλληλα, τα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης κρίνονται ανεπαρκή για τους αυτοαπασχολούμενους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην φτωχοποίηση χιλιάδες νοικοκυριά!

Κατόπιν τούτου , το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου καλεί τα μέλη του να τιμήσουν τη σημαντική αυτήν ημέρα η οποία μας θυμίζει ότι αγωνιστές έχασαν τη ζωή τους για την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Ημέρα μνήμης για την κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας που είναι αφιερωμένη στον προσωπικό χρόνο, την οικογένεια και την ξεκούραση!

Ημέρα μνήμης που αποδεικνύει ότι χαμένος είναι ο αγώνας που δε δόθηκε ποτέ!

Για την Ο.Ε.Β.Ε. Χίου

Ο Πρόεδρος                                                                                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Κιοσκεριάν Πέτρος                                                                                                                         Κριμιζής ΜιχαήλPlease follow and like us:
fb-share-icon